Bucaspor’dan son hamle

TFF 3. Lig 3. Grup'ta transferin önünü açmaya çalışan ve "Bucaspor yok olmasın" sloganıyla kampanya başlatan Bucaspor'da yönetim ve taraftarlar alacağı bulunan eski oyunculardan bir an önce muvafakatname vermesini istiyor.

Bucaspor’dan son hamle
Yeni Asır Gazetesi'nden Şerafettin Çıracı'nın haberine göre Sarı-lacivertliler, geçmiş dönemlerden alacağı olan 29 eski futbolcudan 25'iyle şu ana kadar anlaşma sağlarken, sorun çıkaran Veli Kızılkaya, Ferhat Çulcuoğlu, Serkan Yanık ve Recep Niyaz'la da görüşmeler sürüyor.

MARKAJ ALTINDALAR

Taraftarlar, özellikle muvafakatname vermeye yanaşmayan 4 futbolcuyu mesaj yağmuruna tutarken, taraftar temsilcileri de özellikle sosyal medya adreslerinden futbolculara hakaret yağdırılmamasını istedi. Yönetimin transferin önünün açılmasına izin vermeyen 4 futbolcuyla sürekli görüştüğü ve bu hafta içinde son bir hamle daha yapacağı öğrenildi.

Sarı-lacivertlilerin bu konuda seferberlik ilan ettiği, hatırı sayılır kişileri de devreye soktuğu belirtildi. Ancak Veli Kızılkaya, Ferhat Çulcuoğlu, Serkan Yanık ve Recep Niyaz'ın birbirleri için "Diğer oyuncular imza atsın biz de atarız" dediği ifade edildi. Buca yönetiminin de sevindirici haberi beklediği öğrenildi.

TEPKİYE DEVAM

Bucaspor yönetimi ve taraftarlar, kulübe yardım sözü vermesine rağmen bunu yerine getirmeyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'ya tepkilerini sürdürdü. Taraftarlar kulübün sorunlarının bir an önce çözülmesini istedi. Kulübün resmi facebook sayfasından da "Sabrımız tükendi" hashtag'iyle bir video yayınlandı.

TAKIMIN İSTİKRAR ABİDESİYDİ

Bucaspor'da 2013-2014, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarında üst üste forma giyen Ferhat Çulcuoğlu, 3 dönem oynadığı sarı-lacivertlilerde en istikrarlı oyuncu olmuştu.

31 yaşındaki futbolcu ilk yılında 27, ikinci yılında 22 ve son yılında ise 29 karşılaşmada forma giydi.

Şuan bir başka İzmir ekibi Altay'da iki sezondur oynayan tecrübeli oyuncu, Bucaspor ile 2. Lig'e düşme acısını da yaşamıştı.

3 ŞAMPİYONLUĞU VAR

Futbola Kuşadasıspor'da başlayan Ferhat Çulcuoğlu, daha sonra amatör olarak Fenerbahçe'ye transfer oldu.

Turgutluspor ile profesyonel futbol hayatına başlayan ve şuan Altay'da yer alan 31 yaşındaki orta saha oyuncusu, Göztepe, Tavşanlı Linyit, Bucaspor ve Ankaragücü'nde de forma giydi.

Çulcuoğlu, kariyerinde Göztepe, Ankaragücü ve Altay formalarıyla 2. Lig'de şampiyonluk sevinci yaşadı.

TARAFTARLARDAN MÜTHİŞ DESTEK

Bucasporlu taraftarların transferin önünün açılması için başlattığı mesaj kampanyasına ilgi yoğun oldu.

Bir haftadır süren "Bucaspor yok olmasın" kampanyasında alacağı bulunan futbolcuların telefonlarına, sosyal medya adreslerine yaklaşık 100 bin mesajın atıldığı öğrenildi. Bazı taraftarların ise samimi oldukları oyuncularla birebir görüşerek destek vermesini istediği belirtildi.
Konular Spor Haberleri