Bucaspor’u hatalar yaktı!

Sarı-lacivertliler, hedef yaptığı 3 kritik maçı berabere bitirince küme düşme potasına geriledi.

Buca’yı hatalar yaktı!
Yeni Asır'dan Şerafettin Çıracı'nın haberine göre TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta ligin bitimine 1 maç kala kümede kalmanın hesaplarını yapan Bucaspor'u bu sezon oynadığı 3 maçtaki hatalar yaktı. Son 8 maçta 17 puan kaybeden İzmir ekibi, 3-3 berabere kaldığı Sancaktepe maçında 3-2 öndeyken 90'da yediği golle maçı 3-3 tamamlayarak 2 puan kaybetti.

1-1 biten Amed maçında 90+4'te galibiyet golünü kaçıran sarı-lacivertliler, son oynadığı Kastamonu randevusunda da 2-0 öne geçmesine rağmen maçı 2-2'lik skorla tamamladı. 3 maçta 6 puan kaybederken, maddi krizler yüzünden futbolcularına ve personeline ödeme yapamayan sarı-lacivertliler, Kulüp Lisans ve Finansal Fair-Play Talimatı gereğince mali kriterlere uymaması yüzünden puan silme cezası aldı.

SİLİNEN PUANA YANIYOR

Son 2 sezonda olduğu gibi bu sezon da cezadan kurtulamayan Ege temsilcisi, bitime bir hafta kala silinen 3 puanını mumla aramaya başladı. Bir türlü ekonomik olarak düzlüğe çıkmayı başaramayan Bucaspor'un puanı silinmeseydi, sarı-lacivertliler 36 puanla ateş hattının üzerinde olacaktı, bu duruma düşmeyecekti.
Konular Spor Haberleri