'Buğra'nın annesinin asıl amacı ...'

Sevgilisi Buğra Toplusoy'un babası Turgut Bey ve üvey annesi Suzan Hanım'ın vetosunu yiyen Ceyda Ateş, önceki gün nispet turundaydı.

'Buğra'nın annesinin asıl amacı ...'
BUĞRA'NIN ANNESİNİN ASIL AMACI…

Sevgilisi Buğra Toplusoy'un babası Turgut Bey ve üvey annesi Suzan Hanım'ın vetosunu yiyen Ceyda Ateş, önceki gün nispet turundaydı. Ateş, sevgilisinin öz annesi Efsane Erdoğan ile Zorlu Center'ı dolaştı.
Ceyda Ateş ile Efsane Erdoğan'ın arasından su sızmıyor. Annesi ve sevgilisinin bu yakınlığı, Buğra Toplusoy'un evlenme kararı almasında etkili olur mu? Ceyda ile Buğra'dan, yaza doğru sürpriz bir nikâh haberi gelir mi?

Buğra Toplusoy'un babası Turgut Toplusoy, ve onun şuan ki eşi Suzan Hanım tarafından bu ilişki onaylanmadı. Buğra'nın annesi ise her fırsatta oğlu ve sevgilisinin yanına yanaştı, sürekli onlarla birlikte. Eskiden Buğra ile annesinin arası kötü değildi ancak Efsane Hanım'ı bu kadar çok kişi tanımıyordu. Resmen meşhur oldu. Sürekli oğluna sahip çıkan, ilişkisine onay veren bir anne imajı çiziyor ama bence asıl amacı Turgut Toplusoy ile Suzan Hanım'ı çıldırtmak. Onlar bu ilişkiyi onaylamadı diye sürekli Ceyda Ateş ile birlikte görüntü verip nispet yapıyor. Turgut Bey artık bu işin peşini bıraktı. Ne halleri varsa görsünler diye düşünüyor. Zaten Buğra'nın da babasından özür dilemek gibi bir girişimi olmadı. Artık söylenecek pek bir şey yok. Herkesin kendi kararı. Herkes yolunu çizdi. Tek sorun ise Efsane Hanım'ın bu durumu nispet aracı olarak kullanması.

SİNAN ÖZEDİNCİK / SABAH İNTERNET SİTESİ