Buket Aydın, İmamoğlu'nun mazbata almasını böyle duyurdu!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine kahkaha atarak cevap verdiği için gündem olan Buket Aydın, Ekrem İmamoğlu'nun mazbata haberini verirken "İBB Başkanı" ifadesini kullanmadığı için de eleştirildi.

Buket Aydın, İmamoğlu'nun mazbata almasını böyle duyurdu!
MedyaRadar'ın haberine göre seçimlerden önce CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine kahkaha ile karşılık veren, Kanal D sunucusu Buket Aydın, Ekrem İmamoğlu'nun mazbata almasını anons ederken "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı" ifadesini kullanmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 31 Mart seçimleri öncesinde sürecinde Kanal D’de Buket Aydın’ın konuğu olmuştu. Programda, CHP lideri; partisinin İstanbul, Ankara, Bursa, Adana ve Mersin’i kesinlikle kazanacağını belirterek, “Bütün bunları alacağız, ben gerçeği söylüyorum size.” demişti. Sunucu Buket Aydın ise Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerini kahkahayla karşılamıştı. Buket Aydın'ın bu tavrı, çok eleştirilmiş, birçok kesimden tepkiyle karşılanmıştı.

Çok tartışılan bu yayının ardından CHP'nin İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, dün mazbatasını alarak resmen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı oldu.

Sunucu Aydın, bu kez gayet ciddi bir tavırla İmamoğlu'nun mazbatasını aldığını duyurdu. Ayrıca Buket Aydın'ın haberleri sunarken İmamoğlu için, "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı" dememesi dikkat çekti.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..