Bülent - Ceyda çifti 1.5 aylık bebeklerini fasıla götürdü!

Ceyda Düvenci ile Bülent Şakrak 1.5 aylık bebeklerini de yanlarına alarak fasıl yapmaya gitti. Sigara dumanı altında zaman geçiren aile, çıkışta görüntülenince panik oldu.

Bülent - Ceyda çifti 1.5 aylık bebeklerini fasıla götürdü!
Güneş Gazetesi'nden Ahmet Döğen'in haberine göre "Aşkın Kanunu" adlı dizinin setinde başlayan aşklarını 2015 Aralık ayında nikah masasına taşıyan Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti iki ay önce de oğullarını kucağına aldı. Amerika'dan yeni dönen çift önceki gece Asmalımescit'te alkol ve sigara içilen bir eğlence mekanındaydı. Üstelik yanlarında oğulları Okan Ali de vardı.

KAÇMA PLANLARI YAPILDI

Cüneyt Arkın'ın küçük oğlu Kaan Cüreklibatur ve eşi Aslı'nın doğum günü partisine katılan ünlü çift, gecenin ilerleyen saatlerinde mekan kapısında basın mensuplarının beklediğini öğrenince şoke oldular. Paniğe kapılan Ceyda Düvenci görünmeden kaçmanın planlarını yaptı.

BOZUNTUYA VERMEDİLER

Önce özel şoförlerini mekan kapısına çağırarak kapıda bekleten çift muhabirlerin kendilerinden haberi olup olmadığını öğrenmek istedi. Sigara ve alkol tüketilen bir mekana bebeklerini getirerek yaptıkları yanlışın farkında olan çift çaresiz kalınca dışarı çıktı. Bebeği kucağına alarak mekandan çıkan Bülent Şakrak tüm soruları yanıtsız bıraktı. Sadece gülümsemekle yetindi.

Ardından çıkan Ceyda Düvenci de durumu bozuntuya vermeden doğumgünü sahibi Kaan ve Aslı Cüreklibatur'la hatıra fotoğrafı çektirdi...