Bülent Ersoy: "Ben imitasyon kürk giymem"

Bülent Ersoy, önceki akşam sivri dilini konuşturdu. Üzerindeki kürk için 'Gerçek' diyen Diva, ekledi: 'Hayvanları Ömür Gedik'ten çok seviyorum ama şov yapmıyorum.'

Bülent Ersoy: "Ben imitasyon kürk giymem"
Takvim'de yer alan habere göre Türk Sanat Müziği'nin usta ismi Bülent Ersoy, hayvanseverleri yine kızdıracak! 250 bin liralık Çinçilla kürküyle sık sık boy gösteren Diva, önceki akşam sahne aldığı Günay Restaurant'ta da kural bozmadı.

Sahne programı öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bülent Ersoy, "Üzerinizdeki gerçek kürk mü?" sorusuna şu ilginç yanıtı verdi: "Ben asla imitasyon kullanmam! Kürküm rönar arjantedir. Tabi kürkümün orijinal olması hayvanları sevmediğim anlamına gelmiyor.. Belki de Ömür Gedik'ten daha çok sever ilgilenirim, bakımlarını üstlendirtirim. Tanıdıklarım da bu sevgimi bilir. Ama ben onun gibi şovunu yapmam. Kimseye yalan söyleyemem rönardır, gerçektir!''

EYLEM PLANI YAPMIŞTI!

Hayvanlar için kurduğu bir dernek olan Gedik, Diva'nın çinçilla kürklü fotoğraflarını görünce hayvan severleri örgütleyen şöyle bir yazı yazmıştı: "Sosyetik güzeller de baba, sevgili, koca parasıyla sırtlarında postla gezmeye devam ediyorlar. Bunların utanacağı, sıkılacağı yok. O zaman eylem hakkımız doğmuş bulunuyor."

Ömür Gedik, daha önce de defalarca kürk giyen Bülent Ersoy için çok sert bir yazı kaleme almış, herkesi Diva'nın kürküne boya atmaya çağırmıştı!

Bülent Ersoy: "Ben imitasyon kürk giymem"