Bülent Serttaş'a ağabeyinden şok sözler!

Yalçın Serttaş, şarkıcı kardeşi Bülent Serttaş'a veryansın etti.

Bülent Serttaş'a ağabeyinden şok sözler!
Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programının haberine göre ünlü türkücü Bülent Serttaş'ın abisi Yalçın Serttaş, "38 yıldır senin arkandaydım sen bana yardımcı olmadın, üzüntüden kanser oldum" dedi.

Yayına telefonla bağlanan Yalçın Serttaş, "81'de onu bu yola çıkardım, yıldız yaptım. Çoluğumun çocuğumun rızkını ona yedirdim. Kanser oldum, 8 senedir beni arayıp sormadı. Üzüntüden kanser oldum. 110 kilodan 48 kiloya düştüm, bu dünyada da  öbür dünyada da iki elim Bülent Serttaç'ın yakasındadır” ifadelerini kullandı.

Yalçın Serttaş, "Bana '5 bin lira gönder' dedim 'Sen bana emir mi ediyorsun?' dedi. Ben de 'Sana emir ediyorum, göndereceksin!' dedim. Allah var gönderdi. 38 senede sadece 100 bin TL desteği oldu. Onun hayatında benim çok emeğim var. Ben bunun hayatını çok kurtardım. 'Ağabey şöhret olsam evin kralını alacağım, sana lokanta açacağım' derdi. Benim durumum çok iyiydi, şimdi de iyi, bir şeye ihtiyacım yok ama inat üzerine istiyorum. Ben istemeden onun 'Sen ağır hastalık geçirdin bir şeye ihtiyacın var mı?' diye sorması lazım" dedi.