Bunu da gördük!..

Trabzonda açık ve dar kadın kıyafetlerine savaş açan ve yıllar önce birçok meslektaşıyla da mahkemelik olan Avukat Ali Kemal Yılmaz Bayraktar, bürosunun camına, Tayt- don giyen kadınlar giremez yazısı astı.

Bunu da gördük!..

Önceki yıllarda açık ve dar kadın kıyafetlerine karşı çıkan ‘Haya ve Edebe Aykırı Müstehcen Kadın Kıyafetlerinin Men'i Cemiyeti' kurucusu olan Avukat Ali Kemal Yılmaz Bayraktar, şimdi de tayt giyen kadınları hedef aldı. Avukatlık bürosunun girişine, ‘Eteksiz, bacakları ve kalçaları sıkıştıran, ‘TAYT-DON' giyen kadınlar giremez. Günahtır, haya ve edebe aykırıdır' yazısını asan Bayraktar, müstehcen kadın kıyafetlerinin insanları cezbedici hale sokmasından rahatsız olduğunu söyledi. Bayraktar, yazılı açıklamasında, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için ‘Recep Tahir' olarak söz ederken şöyle dedi:

“Türk kadınının taytı don yerine giyip altındaki bütün kalça şişkinlikleri ve baldır hatları, bölüm ve kırışıklıkları teşhir hastalığının, haya edep ve ahlakla bir alakası var mıdır? Mukedddes Türk analarımız böyle miydi? Onlara tecavüz değil mi? Türk erkeklerine tecavüz, taciz değil mi? Bu görüntülere erkekler dayanabilir mi? Suça tahrik ve teşvik edilmiyorlar mı? Bu belalı görüntüden kim kurtaracak milleti? Başbakanımız Recep Tahir ne güne duruyor? Belalardan kurtarıcı Başbakan değil midir?”


SÖZCÜ İNTERNET SİTESİ

İşte o fotoğraf: