Burak Hakkı: 'O chat bana ait değil'

Burak Hakkı, ihanet iddiasıyla boşanma davası açan eşi Sema Şimşek’in delil olarak sunduğu MSN görüşmelerinin kendisine ait olmadığını öne sürdü.

Burak Hakkı: 'O chat bana ait değil'

10 yıllık evliliklerini noktalamaya hazırlanan Sema Şimşek ve Burak Hakkı arasında şok gelişmeler yaşanıyor. İhanet iddiasıyla boşanma davası açan Sema Şimşek, eşinin kendisini MSN’de konuştuğu kızlarla aldattığını öne sürdü ve mahkemeye MSN’de yapılan görüşmelerin kayıtlarını delil olarak sundu. Burak Hakkı ise basına yansıyan o kayıtların kendisine ait olmadığını savundu:

BİRİ SEMA’YI FENA İŞLETMİŞ

“Benim altı sayfalık itiraz dilekçem var, bunlar basında çıkmıyor da neden bir tek Sema’nınkiler çıkıyor? Ben konuşmuyorum diye Sema bu haberleri çıkarıp olayı çok çirkinleştiriyor. O MSN görüşmeleri bana ait değil. Birisi Sema’ya e-mail atmış o görüşmeyi, onu fena işletmiş. 10 yaşındaki çocuk da yapabilir bunu. Bana aitse, aldattıysam, ispatlasınlar. Bir fotoğraf, bir video göstersinler. Ayrıca böyle şeyler gazetelere verilir mi? Ben böyle terbiyesizlik görmedim.”


MAL KAÇIRSAYDIM, EVİ ÜZERİNE YAPAR MIYDIM

Burak Hakkı, ayrılığa ihanetin değil, eşinin tavırlarındaki değişikliğin neden olduğunu iddia etti: “Ayrılma sebebimiz aldatma değil. 2009 yılından beri, hâl ve tavırlarındaki değişikliklerden dolayı sorun yaşıyorum eşimle. Ayrılığımızın nedeni de bu. Özellikle çocuğumuz üzerindeki her konuda tek başına karar veriyor. Bana sormadan onu okula yazdırdı mesela. Bir de benim mal kaçırdığımı iddia etmiş. Ben iki tane ev aldım, evlerin yarısını da onun üstüne yaptım. Mal kaçırmak gibi bir niyetim olsa, 1 milyon dolarlık evi onun üstüne yapar mıyım? Üstelik evlerin tüm borcunu ben ödedim. Hatta bugüne kadar kredi kartları, cep telefonu faturalarını da ben ödedim. Hiçbir şeyine karışmıyordum, ne kıyafetine ne de lüks alışverişlerine. Şimdi bunları hak ediyor muyum? Söylediği her şey yalan.”

AYRILMAK İSTİYORUM DİYE VAHŞİLEŞTİ

Hakkı, ayrılmak istediği için eşinin kendisini tehdit ettiğini de öne sürdü: “Sema’nın neden bu kadar vahşileştiğini anlatayım; hâl ve tavırlarındaki değişikliği düzeltmeyince ayrılmak istediğimi söyledim. İlk tepkisi, ‘Rüzgar’ı sana göstermem’ oldu. Üç gün sonra arayıp özür diledi. Sonra yeniden ‘Benden ayrılırsan, sonuçlarına katlanırsın’ dedi. Bunlar gerçekler. Şimdi beni yıpratma politikası izliyor. Biz arkadaştık, artık konuşmuyoruz. Boşanmak için kaç kere ısrar ettim, bizim normalde iki-üç kere anlaşmalı boşanmaya gitmemiz gerekiyordu. Anlamsız istekleri var. Ben zaten her şeyimi vermişim ona...”

O silikon hataydı

Burak Hakkı, “Çok değişti” dediği Sema Şimşek’in göğüslerine silikon taktırmasının da hata olduğunu söyledi: “Reklam filmi çeker çekmez, ertesi gün gidip göğüslerine silikon taktırdı. İlişkimizin başından beri karşı olmama rağmen yaptı bunu.”