Burak Özçivit Kuveyt'te krallar gibi karşılandı

Başarılı oyuncu Burak Özçivit, ticarette işleri büyütüyor. Daha önce İstanbul’da bir dönerci dükkanı açan oyuncu Ortadoğu’da para basacak. Dükkan bakmak için sevgilisi Fahriye Evcen’le Kuveyt’e giden Özçivit, krallar gibi karşılandı...

Burak Özçivit Kuveyt'te krallar gibi karşılandı
Takvim'den Deniz Bayar'ın haberine Türkiye'nin en yakışıklı jönlerinden Burak Özçivit, geçtiğimiz gün soluğu sevgilisi Fahriye Evcen'le birlikte Kuveyt'te aldı. Ortadoğu ülkelerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan sevgililerin Kuveyt'e gitmesi olay oldu.

Burak Özçivit Kuveyt'te krallar gibi karşılandı

Ünlü aşıkların ülkelerine gittiğini instagram'da paylaştığı fotoğraftan öğrenen Kuveytli hayranları çifti mesaj yağmuruna tuttu.

REKOR BEĞENİ ALDI

Burak Özçivit'in paylaştığı poz kısa sürede 240 bin beğeni alırken, fotoğrafın altına da yaklaşık 25 bin mesaj bırakıldı. Çifti yakından görmek isteyen Kuveytliler sokaklara döküldü. Arap ülkelerinde büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in sürpriz Kuveyt ziyaretinin sebebi ise sonradan ortaya çıktı. Daha önce İstanbul'da açtığı Balibey isimli dönerci dükkanıyla ticarete adım atan Özçivit'in Kuveyt'te de restoran açmak için kolları sıvadığı öğrenildi.

DİNAR ZENGİNİ OLACAK

Burada kendisine mekan bakan Özçivit'in rotasında Kuveyt, Suudi Arabistan ve Dubai gibi ülkeler var. Yatırımlarını yurt dışına yapan Burak Özçivit için "Kazandığı dinarlarla Türk şeyhi olacak" esprisi yapıldı. Kendisine ait bir yapım şirketi de olan ünlü oyuncu, kazandıklarını har vurup harman savurmayarak sanat camiasının örnek isimlerinden gösteriliyor.