Burak Özçivit: "O haber tamamiyle gerçek dışı"

Saçlarının dökülme nedenini öğrenen oyuncunun tedaviye bir an önce başlamak istediğini söylediği iddia edilmişti.

Burak Özçivit: "O haber tamamiyle gerçek dışı"
Hürriyet'te yer alan habere göre saçları dökülmesin diye özel bir uygulama yaptırmak isteyen Burak Özçivit'e 'Baba olma ihtimalin azalacak' denildi. İddialara göre ünlü oyuncu uyarıya rağmen hiç düşünmeden 'Önemli değil yeter ki saçlarımı kurtarın' dedi. Bu haber üzerine Burak Özçivit, açıklama yapmak zorunda kaldı.

Özçivit'in yakın çevresinin iddiasına göre yakışıklı oyuncu arkadaş tavsiyesiyle Nişantaşı'nda bir saç uzmanına gitti. Saçlarının dökülme nedenini öğrenen oyuncu tedaviye bir an önce başlamak istediğini söyledi.

"BABA OLMA İHTİMALİN DÜŞEBİLİR"

Saç uzmanı 'Yoğun bir program uygulayarak saçlarının dökülmesini tamamen durdurabiliriz fakat hormonlarınızla ilgili bir sıkıntı olabilir, baba olma ihtimaliniz malesef küçük bir ihtimal bile olsa düşebilir' dedi. Bu cümle karşısında hiç duraksamayan Özçivit, 'Önemli değil yeter ki saçlarımı kurtarın, benim önceliğim saçlarım' şeklinde yanıt verdiği iddia edildi.

BURAK ÖZÇİVİT'TEN YALANLAMA

Burak Özçivit sosyal medya hesabından kısa bir açıklama yaptı: "Bugün gazetelerden birinde, hakkımda yayınlanan haber tümüyle gerçek dışıdır. Kamuoyunun bilgisine sunarım..."

Burak Özçivit: "O haber tamamiyle gerçek dışı"