Burak Özçivit servetine servet katıyor

Diriliş Ertuğrul’un yeni sezonda anlaştığı isim Burak Özçivit oldu. Engin Altan Düzyatan’dan rolü devralarak "Diriliş Osman" adıyla devam edecek dizi Özçivit'e yıllık 4.5 milyon lira kazandıracak.

Burak Özçivit servetine servet katıyor

2003 yılı Best Model of Turkey yarışmasında aldığı dereceyle şöhreti yakalayan Burak Özçivit, yıllar içinde servetine servet kattı. Engin Altan Düzyatan’ın 5 sezondur başrolde yer aldığı ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisine yeni sezonda veda etmesinin ardından, Osman Gazi rolüyle dahil olan Burak Özçivit'in, yıllık 4,5 milyon lira alacağı öğrenildi.

Bölüm başı 125 bin liraya anlaşan oyuncu, 8 ay sürecek dizi için 9 aylık ücret alacak. Aradaki bir aylık ücreti de imza parası sayılacak. Yakışıklı oyuncu ‘Diriliş Osman’ adıyla devam edecek dizi için de 5 yıllık sözleşme imzaladı. Yapılan sözleşmeyle toplam 22.5 milyon lirayı cebine indirecek olan Burak Özçivit, dizi ve sinema filmlerinin dışında reklam filmlerinde de servetini katlıyor. Özçivit, bir giyim markasının yüzü olduğu için 3 milyon almıştı. Şubat ayında Katar’da 80 kadınla yemek yemek için 3 milyonu cebine indiren Özçivit, Özbekistan’daki inşaat firmasının yüzü olması için de 3 milyona imza atmıştı. Bu anlaşmalarının dışında ekstra reklam anlaşmaları da yapan yakışıklı oyuncunun yıllık kazancı 15 milyonu buluyor.

Güneş Gazetesi'nin haberine göre 'Diriliş Ertuğrul' dizisinin Ertuğrul Bey’i Engin Altan Düzyatan'ın, bölüm başı aldığı ücret  150 bin liraydı. Yeni sezonda rolünü meslektaşı Burak Özçivit’e devredecek olan Düzyatan, bir süre kamera arkasında yer alarak yapımcılık yapacak.