Burak Özçivit'in koruma ordusu!

Tatil için gittiği Viyana'daki oteli hayranları tarafından basılan Burak Özçivit, bu kez tedbirli davrandı. AVM'deki film gösterimine katılan Özçivit'i 12 kişi korudu...

Burak Özçivit'in koruma ordusu!
Takvim'den Halil Çilingir'in haberine göre yılbaşı tatili için gittiği Viyana'da kaldığı otel, hayranları tarafından basılan Burak Özçivit, bu kez tedbiri elden bırakmadı.

Ünlü oyuncu, önceki gün başrollerini Murat Boz ve Aslı Enver'le paylaştığı 'Kardeşim Benim' filmi için Özdilek Alışveriş Merkezi'nde yapılan seyircili özel gösterime katıldı. Bugüne kadar birçok etkinliğin düzenlendiği AVM'de Özçivit için yoğun güvenlik önlemleri alınması gözlerden kaçmadı.

GÖZLER MURAT BOZ'U ARADI

Gösterime Aslı Enver'le birlikte gelen yakışıklı oyuncunun yanından 12 koruma bir an olsun ayrılmadı. Korumalar, Burak Özçivit'in yanına kimseyi yaklaştırmadı. Murat Boz ise jüri üyesi olduğu 'O Ses Türkiye'nin çekimleri olduğu için gösterime katılamadı. Aslı Enver ve hayranları ile birlikte video çeken Burak Özçivit, bu videoyu Boz'a göndererek sosyal medya hesabında paylaşacağını söyledi.

Bu arada Özçivit, yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde geldiği AVM'den yine korumalar eşliğinde ayrıldı.