Burak Özçivit'ten Fahriye Evcen'e 'milyonluk balayı' jesti

29 Haziran’da Fahriye Evcen’le evlenecek olan Burak Özçivit, Ege ve Yunan Adaları’nı kapsayan bir mavi yolculuğa çıkacak. Yakışıklı oyuncu, Evcen'in daha rahat etmesi için de 1 milyon TL’yi gözden çıkarıp yaklaşık 15 metrelik yat satın alıyor.

Burak Özçivit'ten Fahriye'ye 'milyonluk balayı' jesti
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre yaklaşık 3 yıllık aşkı Fahriye Evcen'le 29 Haziran'da evlenecek olan Burak Özçivit, balayı için kesenin ağzını açtı. Evcen için sürpriz bir balayı hazırlığında olan yakışıklı oyuncu, aşkını Ege'de Yunan Adaları'nı kapsayan mavi tura çıkaracak. Hem rahat rahat tüm adaları dolaşmak hem de gazetecilerden uzakta deniz keyfi yapmak isteyen Özçivit'in bunun için Bodrum'da 15 metrelik Azimut ya da Prenses motor yat arayışına girdiği öğrenildi.

ARAŞTIRMALAR BİTTİ...

Deniz tutkusuyla bilinen ve 50 bin liralık Moonday model teknesini jest olarak babası Bülent Özçivit'e devreden ünlü oyuncu, satın alacağı lüks yat için de iddiaya göre geniş bir bütçe ayırdı. Ünlü oyuncu, fiyatı 150 bin euro'dan (yaklaşık 600 bin TL) 350 bin euro'ya (1 milyon 400 bin TL) kadar çıkan motor yatları geçtiğimiz günlerde arkadaşlarıyla birlikte inceledi.

CİMRİLİK YALAN ÇIKTI!

Hem kendi hem de Fahriye Evcen'in zevkini göz önünde bulunduran Burak Özçivit, milyonluk tekneyle aşkının ayağını yerden kesecek… Rol aldığı diziden bölüm başı 60 bin TL alan ünlü oyuncunun beğendiği bir motor yat bulduğu takdirde de bütçesini aşabileceği de konuşulanlar arasında… Fahriye Evcen'le mavi tura çıkacak olan Burak Özçivit, satın alacağı milyonluk tekneyle hem aşkına jest yapıp hem de deniz tutkusunu doyasıya yaşayacak. Bu arada Özçivit'in balayı için cimrilik yaptığı iddia edilse de bu haberle iddiaların asılsız olduğu da ortaya çıkmış oldu...

SÜRPRİZİ DOSTLARI BOZDU

Yakın çevresiyle motor arayışına giren Burak Özçivit'in Fahriye Evcen'e yapacağı sürpriz gün yüzüne çıkmış oldu. Aşkıyla düğün sonrası Ege'de mavi tura çıkacak olan Özçivit, cömertliğini konuşturdu.