Burak Yılmaz'dan eleştirilere yanıt!

Burak Yılmaz, TFF’ye yaptığı başvuruyla alakalı kendisini savunarak, "Hak ettiğim, kendi paramı talep ediyorum" ifadelerini kullandı. Trabzonspor'un golcü oyuncusu, alacaklarından dolayı bordo-mavili kulübü Türkiye Futbol Federasyonu'na şikayet etmişti!

Burak Yılmaz'dan eleştirilere yanıt!
Habertürk'ün haberine göre Trabzonspor’da son günlerin en çok tartışılan konusu olan Burak Yılmaz tarafından açıklamalar geldi. Alacağı olan 800 bin euro için TFF’ye başvuran Burak, son günlerdeki tartışmalara açıklık getirdi. 33 yaşındaki oyuncu, kendi üzerinden algı operasyonunun yapıldığını kaydetti.

Karadeniz Gazetesi’ne konuşan tecrübeli forvet, hakkı olanı istediğini belirterek, “Başkasının parasını istemiyorum. Hak ettiğim kendi paramı talep ediyorum. Gönderdiğim ihtarnameden kulübün haberi var. Zaten aynı dilekçe hem Türkiye Futbol Federasyonu’na hem de Trabzonspor Kulübü’ne gidiyor” dedi.

Bordo-mavili yıldız, yaşanan süreci değerlendirerek, “Üzerimde algı operasyonu yapılmaya çalışılıyor. Bu her futbolcunun yapması gereken bir şey. Ödeme yapılmazsa yine aynı yola başvuracağım. Benim işim futbol. İşimi yapmaya devam edeceğim. Sakatlığım tamamen geçmeden de oynamayı düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.
Konular Spor Haberleri