Burak Yılmaz'dan transfer açıklaması!

Trabzonspor'da oynayan milli futbolcu Burak Yılmaz sosyal medya hesabından transfer dedikodularıyla ilgili açıklamada bulundu.

Burak Yılmaz'dan transfer açıklaması!
Şampiy10'un haberine göre ismi çeşitli kulüplerle anılan golcü yıldız Instagram hesabından "Hiçbir takımla anlaşmadım yalan haberlere itibar etmeyin, tek isteğim bir an önce ameliyat olup ağrılarımın geçmesi..." paylaşımında bulundu.

Burak Yılmaz daha önce yaptığı açıklamada "Devre arasında da 'Transfer teklifleri alıyorum' dedim. Yine de teklifler var. Ukalalık olarak olarak algılanmasın. Ben Trabzonspor'u çok sevdiğim için geldim. Fakat bazı şartlar bizim açımızdan yanlış yöne gidiyor. Ama benim aklımda gitmekle ilgili en ufak bir şey yok. Kulübümüzle oturup konuşacağız. Ne olacağını göreceğiz. Belki de gitmek daha doğru kulübümüz için. Nasıl gelmek daha doğruysa bu sefer de gitmek daha doğru. Başkanımızla oturup konuşacağız. Başkanımız yüksek maliyetli oyuncularla oturup konuşulması gerektiğini hep söylüyor. Doğru söylüyor. Eğer birbirimizin isteklerini karşılayabilirsek devam edeceğiz. Yoksa benim gönlüm her zaman Trabzonspor'da" ifadelerini kullanmıştı.
Konular Spor Haberleri