Burak Yılmaz'dan olay hareket!..

Aslan’ın golcüsü Burak Yılmaz, dün de yedek kaldı. Golcünün kulübeye giderken eliyle yaptığı “dört” işareti, Fenerbahçe tribünlerini kızdırdı.

Burak'tan olay hareket!..
Skorer'de yer alan habere göre Aslan’ın golcüsü Burak Yılmaz, dün de yedek kaldı. Golcünün kulübeye giderken eliyle yaptığı “dört” işareti, Fenerbahçe tribünlerini kızdırdı.

Kenarda olduğu sırada kendisine sözlü sataşmada bulunan sarı-lacivertlilere tepki gösteren Burak Yılmaz, eliyle “dört” yaparak, dördüncü yıldızı hatırlattı. Bu durum Fenerbahçelileri çileden çıkardı. Burak 60. dakikada oyuna girdi. Sarı-kırmızılı futbolcu, karşılaşma öncesinde ısınmaya da çıkmadı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki ezeli rekabet, sosyal medyaya da yansıdı. Derbi öncesi rakibi Fenerbahçe’ye göndermede bulunan sarı-kırmızılılar, resmi twitter hesabından paylaşılan görselde, 4 yıldızlı Galatasaray ve 3 yıldızlı Fenerbahçe logosunu yan yana koyarak, “Medya bilgilendirme: Güncel logolar aşağıdaki gibidir” denildi.

‘Asla hafife alma’

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, “Onları yine yeneceğiz. Kadıköy’de ayakları titriyor. İnşallahı yok” sözlerine göndermede bulunan Galatasaray’ın resmi twitter adresi, maçın ardından “Bir şampiyonun yüreğini asla hafife alma” mesajını verdi. Sarı-kırmızılılar daha sonra aynı yerden, “Fırat Aydınus’un yönetimi hakkında ne düşünüyorsunuz?” diye yazdı.
Konular Spor Haberleri