Burçin Birben: Demet Akalın solist değil

TV 8’de bugün, Nedim Saban ve özlem Yıldız'ın sunduğu 'Günde 8' programında, müzik konusunda ilginç tartışmalar yaşandı...

Burçin Birben: Demet Akalın solist değil

Programda jüri üyesi olarak bulunan besteci ve yorumcu Burçin Birben, program sunucusu Nedim Saban’ın bir sorusu üstüne, “Demet Akalın solist falan değil” dedi..

Programda yarışmacı olarak bulunan görme engellilerin şarkı performanslarını çok beğenen Burçin Birben’e Nedim Saban detone olup olmadıklarını sordu. Birben,” Herkes detone oluyor, bu önemli değil, önemli olan yürekten okumak” dedi..

Nedim Saban’ın “Demet Akalın’la Işın Karaca yarışıyorlar, Twitter’dan yazışmışlar” sözü üzerine “Bu çok yanlış br yarışma olur çünkü alakasız iki kulvar.. Işın Karaca solist, Demet Akalın değil canım ne alakası var.. Bu iş bu kadar kolay değil.. Bakın medyatik, popüler, uzun bacaklı filan demiyorum.. Solist diyorum.. Işın Karaca solist ama diğer arkadaşımı ben solist olarak görmüyorum..” diyen Burçin Birben, programın diğer sunucusu Özlem Yıldız’ın “Demet doğru şarkılar seçiyor ama kulağu süper yorumuna da, “Ersay Üner diye bir kardeşim var.. Mükemmel şarkılar yapıyor, Ersay dersek eğer taşlar yerine oturuyor..” şeklinde cevap verdi.