Burcu Kısakürek'ten büyüleyen performans

Burcu Kısakürek, kısa bir süre önce çıkardığı ilk albümü ''Cesaret''in, lansman konserini geçtiğimiz akşam Bronx Pi sahnesinde gerçekleştirdi.

Burcu dinleyicilerini büyüledi
'Cesaret' albümünde bulunan 9 yepyeni şarkısının yanı sıra yerli ve yabancı cover şarkılara da repertuvarında yer veren sanatçı, güçlü yorumculuğunun yanı sıra dans konusundaki benzersiz yeteneği ve şıklığıyla da dinleyenlerin beğenisini kazandı.

Burcu Kısakürek'i dinlemeye gelenler arasında aynı zamanda albümün yapımcılığını da üstlenen GTR Müzik'in sahibi Gökhan Türkmen, Sinem Aksoy Türkmen, Levent Dörter ve şarkısını verdiği Ferhat Polat, genç sanatçıyı yalnız bırakmadı.

Konseri dinlemeye gelenleri, sürprizleri ile şaşırtan sanatçı, özel olarak hazırlanan ve üzerinde ''Sadece Aşk Olsun Yanımda'' , ''Hadi Biraz Cesaret'' yazılı rozetleri dinleyicilere armağan etti ve ''Bu albümde bana destek olan sevgilime, aileme ve GTR Müzik ailesine, ilk konserimde beni yalnız bırakmayan tüm dostlarıma çok teşekkür ederim. Ayaklarınıza sağlık.. '' sözleri ile heyecanını dile getirdi.

Müzik dünyasına cesur bir giriş yapan Burcu Kısakürek, konser çalışmalarına ara vermeden devam edecek. 

Burcu Kısakürek'ten büyüleyen performans

Burcu Kısakürek'ten büyüleyen performans - Resim : 2
Konular Müzik