Burcu Esmersoy 'Çocuklar Duymasın'da

Başrolünü oynadığı “Dedektif Memoli” dizisinde yönetmenin “Sunucudan oyuncu olmuyor” dediği Burcu Esmersoy, “Çocuklar Duymasın”da Pınar Altuğ’un kuzenini canlandıracak...

Burcu Esmersoy 'Çocuklar Duymasın'da

Sunucu Burcu Esmersoy, atv’nin minT Yapım imzalı dizisi “Çocuklar Duymasın”ın kadrosuna katıldı. Dizinin patronu Birol Güven, twitter’da “Burcu Esmersoy Çocuklar Duymasın’da. Yeni transferimiz” tweet’iyle bu gelişmeyi takipçileriyle paylaştı.

Geçen yıl TNT’de ekrana gelen “Dedektif Memoli” dizisinde Emre Kızılırmak’la başrol oynayan Esmersoy’un ilk dizi macerası hem kendisi hem de dizinin yönetmeni Tayfun Güneyer için hayal kırıklığı olmuştu.

Güneyer, twitter’da “Sunucudan oyuncu olmazmış. Öyle iki saat oturup lak lak yapmaya benzemez bizim işler” diyerek, aynı zamanda kendisinin kaleme aldığı senaryoda öldürdüğü Burcu Esmersoy’a göndermede bulunmuş, Esmersoy da dizi bittikten sonra konuyla ilgili sorular üzerine, “Çok yorulduğum için diziyi bırakmak zorunda kaldım. Oyunculuğumu hiç beğenmiyordum. Kendimi izlediğimde hep gülüyordum ve kendimi komik görüyordum” diyerek özeleştiri yapmıştı.

‘Oyunculuk yeteneği var’

Burcu Esmersoy şimdi “Çocuklar Duymasın”da Pınar Altuğ’un canlandırdığı Meltem karakterinin kuzeni rolüne hayat verecek. Esmersoy’un dizinin devamlı oyuncusu olacağını belirten Güven, Tayfun Güneyer’in “Sunucudan oyuncu olmaz” lafına katılmadığını belirtti ve “Şundan oyuncu olmaz sözü çok iddialı bir laf... Burcu ile bir de biz çalışalım bakalım” diyerek espri yaptı.

Esmersoy’da oyunculuk yeteneği olduğuna inandığını söyleyen Güven, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Biz Burcu ile ‘Dedektif Memoli’ dizisine başlamadan önce görüşmüştük. Benimle çalışmayı çok istiyordu ama tam o sırada diğer dizi için söz vermiş bulununca biz çalışamadık ama bence Burcu’da oyunculuk yeteneği var. Memoli bitince ben ısrar ettim. Diziye Meltem’in kuzeni rolüyle katılıyor. Burcu’nun çok iyi bir sit-com oyuncusu olacağına inanıyorum. Dizimize çok şey katacağını düşünüyorum.”


Sercan Kısmet