Burcu Esmersoy Maldivler'de keyfine bakıyor

Burcu Esmersoy’a sevgilisi Berk Suyabatmaz’dan geciken sürpriz. Güzel sunucuyu Maldivler’de romantik bir tatile çıkaran iş adamı, okyanusun ortasında aşkına ziyafet çekti.

Burcu Esmersoy Maldivler'de keyfine bakıyor
Takvim'de yer alan habere göre Berk Suyabatmaz'ın Burcu Esmersoy için yaptığı jestlerin ardı arkası kesilmiyor. Esmersoy'un kalbini geçtiğimiz yaz çalan sosyetik işadamı, güzel sunucuyu Ege'de mavi tura çıkarmıştı. Eylül ayında da sevgilisiyle ABD tatiline giden işadamı, önceki gün de Esmersoy'u Maldivler'e götürdü. 2 Ekim'de 41 yaşına giren sunucunun o tarihte işleri dolayısıyla ABD'de olmasından dolayı çiçeği burnunda aşıklar ayrı düşmüştü. Aşkına geç de olsa doğum günü sürprizi yapan Suyabatmaz, Taj Exotica Resort & SPA'nın geceliği 3 bin dolar (yaklaşık 12 bin TL) olan özel havuzlu villasını tuttu.

OKYANUSTA ZİYAFET

Aşkının sürpriziyle havalara uçan güzel sunucu, Hint Okyanusu'nun ortasına kurulu özel locada hazırlanan yemek masasını görünce de gözlerine inanamadı. Suyabatmaz, aşkıyla baş başa kalmak için her şeyi en ince ayrıntısına dek düşündü.

Romantik kutlama için hazırlanan mönü, locaya kıyıdan tekneyle garsonlardan tarafından servis edildi.

Burcu Esmersoy Maldivler'de keyfine bakıyor

Daha sonra okyanus ortasında baş başa kalan çift, eşsiz manzaranın tadını çıkardı.