Burcu Esmersoy'un evlilik bilmecesi!..

Her fırsatta evlenmek istemediğini dile getiren Burcu Esmersoy’un bu sözlerinin gerçeği yansıtmadığı öğrenildi. Sunucunun sevgilisini nikâh masasına oturtmak için türlü taktikler uyguladığı iddia edildi.

Burcu Esmersoy'un evlilik bilmecesi!..
Akşam'dan Mazlum Aydın'ın haberine göre uzun süredir işadamı Tuna Aksu ile birlikte olan Burcu Esmersoy, ‘Evlenmek istemiyorum’ sözlerinin aksine beyaz gelinlik giymek için türlü numaralar yaptığı iddia edildi.

Daha önce başından bir evlilik geçen sunucu, ‘Bu zamana kadar birlikte olduğum erkeklerin hepsi benimle evlenmek istedi. Ama evlilik aşkı öldürüyor. Tuna’yı da sonunda bu fikrinden vazgeçirdim’ diyerek bu duruma ne kadar uzak olduğunu her fırsatta dile getiriyordu. Ancak işin gerçek yüzünün yakın çevresine göre hiçte öyle olmadığı söylendi.

Esmersoy’un evlenmek istediği ancak Tuna Aksu’nun bu duruma soğuk baktığı bildirildi. Evine tadilat yaptırdığını bahane ederek erkek arkadaşının evine taşındığı söylenen güzel sunucunun erkek arkadaşını evliliğe ikna etmeye çalıştığı gelen dedikodular arasında...