Burcu Esmersoy'un tatlı hayatı

Burcu Esmersoy, hayran kaldığı 'Jasmine FV' adlı yelkenliyi önümüzdeki günlerde haftalığı 40 bin euro'ya kiralayacak

Burcu Esmersoy'un tatlı hayatı

Gönüllerince tatil yapmak için kiralık yatları tercih eden isimler arasına Burcu Esmersoy da eklendi. Önceki günlerde Marmaris'e giden güzel sunucu, burada gördüğü "Jasmine FVR" isimli bir yelkenliye hayran kaldı. Esmersoy, hayranlığını da sosyal medyadan dile getirdi.

ANINDA CEVAP GELDİ
Lüks yelkenliyi kiralayan firmanın yetkilileri de Burcu Esmersoy'la irtibata geçti. 36 metrelik yelkenlide tatil yapmak istediğini yetkililere de dile getiren güzel sunucu, önümüzdeki günlerde "Jasmine FVR" isimli yelkenliyi kiralamaya karar verdi.

10 BİN EURO'LUK İNDİRİM
Yetkililer de; haftalık kirası 50 bin euro olan yelkenliyi Burcu Esmersoy'a jest yapıp 40 bin euroya kiraladı. 10 bin euroluk indirimi kapan güzel sunucu, işadamı sevgilisi Sami Kiresepi ve bir grup arkadaşıyla önümüzdeki günlerde Marmaris ve Göcek arasındaki dillere destan koyları baştan başa dolaşarak işleri için enerji depolayacak.

36 METRE BOYUNDA
Jasmine FVR isimli yelkenli, 36 metrelik boyuyla dikkat çekiyor. 5 kamarası bulunan yelkenlide; mürettabat için de 4 ayrı kamara var. Her türlü teknolojik sistemin olduğu yat; birçok dünyaca ünlü yıldızın da bugüne kadar tercihi oldu.

TAKVİM İNTERNET SİTESİ