Burcu Kara ayağını ezen sürücüyü affetmedi!

Burcu Kara geçtiğimiz yıl ayağının üzerinden geçip yaralanmasına neden olan Ömer B.’yi affetmedi. Kara, açtığı davayı kazandı ve Ömer B. bin 800 TL cezaya çarptırıldı.

Burcu Kara ayağını ezen sürücüyü affetmedi!
Vatan'dan Elif Altın'ın haberine göre ünlü oyuncu Burcu Kara geçtiğimiz yıl Mart ayında doğum günü kutlaması için gittiği Beyoğlu’nda talihsiz bir olay yaşadı. Burcu Kara’yı fark etmeyen Ömer B. kullandığı araçla Kara’nın ayağının üzerinden geçti. Ömer B. durumu fark edince durmayarak olay yerinden kaçtı.

Yaralanan ve çizmesi yırtılan Kara, şikayetçi oldu. Kamera kayıtlarından tespit edilen Ömer B. hakkında savcılık tarafından yürütülen soruşturma tamamlanarak “taksirle yaralama” suçundan dava açıldı. Sanık Ömer B. ise suçlamaları reddederek, “Hızlı gitmiyordum. Görüntülerden de anlaşılıyor. Beraatimi istiyorum” dedi.

Kararını açıklayan hakim Ömer B.’yi, “Taksirle yaralama” suçundan bin 800 TL adli para cezasına çarptırdı. Hakim hükmün açıklanmasının 5 yıl süreyle geri bırakılmasına karar verdi. Sanık 5 yıl suç işlemezse bu para cezasını da ödemeyecek.

Burcu Kara olayla ilgili, “Benim en çok kızdığım iyi niyetli olmayışı. Dalgın olabilir, böyle bir kaza yapabilir. Bu onun kaçmasını gerektirmez. Çizmem yırtıldı. Ayağımın üstünden araba geçti. Çok şükür ucuz atlattım” dedi.