Burcu Kara şatoda 'Evet' dedi!

Burcu Kara ve Fırat Doğu Parlak, dün Belçika'nın Brugge şehrinde evlendi. Ünlü çiftin düğünü 'Lodewijk Van Male' isimli tarihi bir şatodan dönüştürülen otelde yapıldı.

Burcu Kara şatoda 'Evet' dedi!
Takvim'den Aydın Hamza'nın haberine göre ekranların güzel ve başarılı isimlerinden Burcu Kara da yurt dışında evlenen ünlüler kervanına katıldı. Güzel oyuncu, yaklaşık 1 yıldır birlikte olduğu Fırat Doğu Parlak'la Belçika'da dünyaevine girdi. Burcu Kara ile yönetmen aşkının nikah masasına oturmak için tercih ettikleri yer ise peri masallarını aratmadı. Güzel oyuncu, Brugge şehrindeki Lodewijk Van Male isimli şatodan dönüştürülen otelde Parlak'a "Evet" dedi.

CANLI BAĞLANTI YAPTI

Sadece aile ve yakın dostlarının katıldığı nikah töreninde Burcu Kara, Tuvana Büyükçınar imzalı ve beyaz elbiseyi andıran sade bir gelinlik giydi.

Güzel oyuncu, hamile olduğu için düğününe katılamayan kız kardeşi için de Türkiye'ye cep telefonuyla canlı bağlantı yaptırdı.

Düğünden sonra arkadaşlarıyla birkaç gün daha Brugge'de kalacak olan Burcu Kara ile Fırat Doğu Parlak, önümüzdeki günlerde de balayı için Tayland'a gitmeyi planlıyor.

Burcu Kara şatoda 'Evet' dedi!