Burcu Kara'dan heyecanlandıran açıklama!

Burcu Kara ile Fırat Parlak, Belçika’nın Bruge kentinde evlendi. Nikahın ardından ülkeye dönen çiftin düğün tarihini erkene çektiği öğrenildi.

Burcu Kara'dan heyecanlandıran açıklama!
HT Magazin'e konuşan Burcu Kara durumu şöyle açıkladı: “Biz zaten tanıştığımız günden beri evli gibi hissediyorduk. Evlenmek için yaza kadar beklemeye gerek olmadığına karar verdik. Ayrıca haziran ayında teyze oluyorum. Kardeşim Başak Kara Balibeyoğlu yazın çok yoğun olacağı için nikâh tarihimizi öne aldık.

Aslında biz nikâh için davetlilerimizin de merak edeceği, birlikte eğlenebileceğimiz Rio, Miami veya Cape Town’ı düşünmüştük. Ama uzun yol ve vakit darlığı yüzünden o şehirler davetlilerimize cazip gelmedi. Davetliler uzun uçuş istemedi. Biz de duygularımıza ve istediğimiz dokuya uygun gördüğümüz Bruge kentinde karar kıldık.

Sonuç muhteşem oldu. Gerçekten peri masalı lafını hak eden birkaç gün yaşadık. Kız kardeşimin yeğenimi dünya getirmesinden önce veya sonra İstanbul’da büyük bir eğlence yapmayı planlıyoruz. Gelişmelere göre hareket edeceğiz.”