Burcu Kıratlı ve Cansel Elçin'i buluşturan film

Türkiye'nin hüzün dolu günlerinin hikayesini anlatan iddialı yapım 'Bizim Hikaye'nin basın toplantısı yıldızlar geçidine sahne oldu.

Burcu Kıratlı ve Cansel Elçin'i buluşturan film
Akşam'dan Bülent Şanlıkan'ın haberine göre sarsıcı hikâyesi ve yüreklere dokunacak senaryosuyla çok konuşulacak olan ‘Bizim Hikaye’ adlı sinema filminin basın toplantısı ve gösterimine ünlü isimler yoğun ilgi gösterdi.

Darbelerle hırpalanan bir ailenin inandığı değerler uğruna mücadelesini anlatan filmin tanıtımı Feriye Sineması’nda gerçekleştirildi.

Alaaddin Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Yasin Uslu’nun yaptığı filmde başlıca rolleri Burcu Kıratlı, Cansel Elçin, Haluk Piyes, Sera Tokdemir, Naz Elmas ve  Çiğdem Batur paylaşıyor.

27 Mart’ta vizyona girecek olan filmin tanıtımına oyuncuların yanı sıra televizyon dünyasında üst düzey yöneticileri de katıldı.

A Haber Genel Yayın Yönetmeni Haluk Çimen, Show TV Genel Müdürü Ümit Önal, tv8’in sahibi Acun Ilıcalı, yapımcı Mehmet Bozdağ, Mint Yapım’ın sahibi Birol Güven, Limon Film’in sahibi Hayri Aslan ile Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay toplantıda göze çarpan isimler arasındaydı. 


Burcu Kıratlı ve Cansel Elçin'i buluşturan film