Burcu Kısakürek'ten ikinci klip: 'Cesaret'

Burcu Kısakürek'in büyük beğeni toplayan albümünün ikinci klibi, Bora Çifterler yönetmenliğinde, albüme ismini veren ”Cesaret” şarkısına çekildi.

Burcu Kısakürek'ten ikinci klip

Müzik dünyasının yepyeni sesi Burcu Kısakürek, ilk albümü “Cesaret” ile dinleyicilerin beğenilerini toplamaya devam ediyor.

Albümün ikinci klibi, Bora Çifterler yönetmenliğinde, albüme ismini veren ”Cesaret” şarkısına çekildi.

2015 yılında yayımladığı ilk teklisi “Sen Giderken” ve 2016 yılında yayımladığı albümünün ilk klibi “Aşk Olsun” ile beğeni toplayan yetenekli sanatçı, ”Cesaret” albümünde bulunan 9 yepyeni şarkının söz ve müziğinin de arkasındaki isim…

Albümün müzik prodüktörlüğünü Caner Anar, Aytaç Özgümüş ve Atıl Aksoy üstlenirken; şarkıların kayıtları Deney Evi'nde gerçekleşti. ”Cesaret” albümünde bulunan şarkıların Mix'leri Emre Nişancı ve Mastering'i Barış Büyük imzası taşıyor.

Albümün hikayesi de ilgi çekici. Bugüne kadar Ladies and Gentlemen İstanbul ve A Few Ladies gruplarında korist ve solist olarak şarkı söyleyen ve kendi turizm firmasının başında bir iş kadını olan Burcu Kısakürek'in bestecilik yanı da bu albümle gün yüzüne çıkmış oluyor.  

Sanatçı, kendi albümünde yer alan parçaların yanısıra, müzik dünyasına güçlü bir giriş yapan Ferhat Polat’ın “Sarılınca Geçer” isimli parçasının da söz ve müziğinin altına imzasını atarak, adından söz ettirdi.

Müzik dünyasına cesur bir giriş yapan Burcu Kısakürek'in ilk albümü ''Cesaret'' 22 Mart 2016 tarihinde GTR Müzik etiketi ile tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Sahne programlarına aralıksız devam eden Burcu Kısakürek ve harika orkestrası, kendi parçalarının yanı sıra izleyenlere eğlenceli, enerjik ve sürprizlerle dolu bir repertuvar sunuyor.

Burcu Kısakürek'ten ikinci klip: 'Cesaret'

Konular Müzik