Burhan Ayeri yazdı: "İkinci Tur'un favorisi Kesici"

"Gürkan Hacır, "İlhan Kesici'yi unutmayın. Örgüt onu iyice benimsemeye başladı" demeyi ekledi. Aynen katılıyorum. Kesici, İkinci Tur'da seçilme şansı olan en önemli isim. Taş gibi. Dimdik..."

Burhan Ayeri yazdı: "İkinci Tur'un favorisi Kesici"
Burhan Ayeri'nin YeniÇağ Gazetesi'nde yayınlanan yazısından...

Bazı tespitler

CNNTÜRK'teki yayında en önemli laflar Gürkan Hacır'dan çıktı.

Ak Parti'nin Adana, Mersin, Antalya ve Ankara'yı ittifaka rağmen kaybedeceğini söyledi. Lafı MHP kurultayına getirdi. Devlet Bahçeli'nin delegelere, Erdoğan'ı tam üç kere -hem de ayağa kaldırıp- alkışlatmasını vurguladı. Ardından ekledi; "yakında ortak parti kurultayı yapabilirler".

Araya Mustafa Sarıgül'ün Şişli Belediye Başkanlığı'na hazırlandığı eklendi. CHP'nin Cumhurbaşkanlığı adaylığı için Yılmaz Büyükerşen'i -dün yazmıştım- favori olarak gördüğü belirtildi.

Hacır, "İlhan Kesici'yi unutmayın. Örgüt onu iyice benimsemeye başladı" demeyi ekledi. Aynen katılıyorum. Kesici, İkinci Tur'da seçilme şansı olan en önemli isim. Taş gibi. Dimdik. En önemli artılarından biri ekonomi bilgisi. Geçmişi tertemiz. Bütün bunlara mütedeyyin ve Atatürkçü'lüğü de ekleyebilirsiniz.

Elinde böyle bir değer varken, Kılıçdaroğlu'nun başka isimleri telaffuz etmesini çözemiyorum. Eğer amacı erken açıklama yapmayıp, yıpranmayı önlemekse buna gerek yok. İlhan Kesici'nin nesine saldıracaklar? Yaşına gelince, Prof. Dr. Osman Müftüoğlu'nun yeni düzenlemesine göre "Henüz askerlik çağında"...

Burhan AYERİ / Yeniçağ Gazetesi


Burhan Ayeri yazdı: "İkinci Tur'un favorisi Kesici"


Şu gergin siyasi ortamda, cenazede bile olsa, güzel bir beraberlik