Bursa'da "5 yıldızlı umumhane" mi açılıyor?

Bursa Büyükşehir Belediyesi, "Bursa'da 5 yıldızlı genelev yapılacağı" iddialarına karşılık, böyle bir yatırıma izin verilmesinin söz konusu olmadığını söyledi.

Bursa'da "5 yıldızlı umumhane" mi açılıyor?
Milliyet'te yer alan habere göre Bursa Büyükşehir Belediyesi, bir haftadan bu yana bazı internet siteleri ve sosyal medyada yayınlanan "Bursa'da 5 yıldızlı genelev yapılacağı" iddialarına yazılı açıklama ile yanıt verdi.

"5 YILDIZ GENELEV AÇILIŞ GÜNÜ ÜCRETSİZ OLACAK"

Bazı internet sitelerinde yayınlanmasının ardından sosyal medyada tartışmalara neden olan "Bursa'da 5 yıldızlı genelev yaptırılacağı ve açılış günü ücretsiz olacağı" iddiaları üzerine Bursa Büyükşehir Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü yazılı açıklama yaptı.

"BÖYLE BİR YATIRIMA MÜSAADE EDİLMESİ SÖZ KONUSU DEĞİLDİR"

Açıklamada, şöyle denildi: "Bazı internet sitelerinde yayınlanan "Bursa'ya genelev yapılacağı" yönündeki iddialar Büyükşehir Belediyesi'nin bilgisi dışında gelişirken, böyle bir yatırıma Büyükşehir Belediyesi'nce müsaade edilmesi söz konusunu değildir. Söz konusu yatırıma ilişkin Büyükşehir Belediyesi'ne herhangi bir başvuru yapılmadığı gibi, böyle bir başvuru gelmesi halinde izin verilmesi mümkün değildir."