Bursa'da tüyler ürperten arkadaş cinayeti!

Bursa’da 9 aydır aranan Hüseyin Altı’yı, arkadaşının öldürdüğü ve cesedini 5 parçaya ayırıp çöpe attığı ortaya çıktı. “Kız bulacağım” diyerek parasını aldığını arkadaşını tartışmada öldürdüğünü söyleyen Akif Tamtürk tutuklandı.

Bursa'da tüyler ürperten arkadaş cinayeti!
Hürriyet'te yer alan habere göre Bursa’nın Nilüfer ilçesinde yaşayan inşaat işçisi Hüseyin Altı'nın (34) annesi Firdes Altı, ulaşamadığı oğluyla ilgili 26 Mart'ta kayıp müracaatında bulundu.

Telefon kayıtları ile güvenlik kameralarını inceleyen polis, Altı'nın kaybolduğu gün Akif Tamtürk  (42) ile birçok kez telefonla görüştüğünü tespit etti. Gözaltına alınan Tamtürk, sorguda Altı'yı öldürdüğünü itiraf etti. 

EVLENMEK İSTİYORDU

Tamtürk’ün fadesi özetle şöyle: “Hüseyin bekârdı, evlenmek istiyordu. ‘Sana yuva kurman için kız bulabilirim’ dedim. Üsküp’te güzel bir kızın olduğunu işi bağlamak için paraya ihtiyaç duyulacağını söyledim. 44 bin TL aldım. Parayı eğlence mekanlarında harcadım. Hüseyin’e  ‘Kız yok, paranı yedim’ dedim. Sinirlendi, boğuşma oldu. Defalarca bıçakladım. Öldüğünü anlayınca küvete götürdüm.  Beş parçaya böldüm. Bu parçaları marketten aldığım çöp poşetine koydum. Sonra pazar arabası ile çöp konteynırlarına attım. Bazılarını yanıma alıp minibüse binerek boş araziye bıraktım."