Burun estetiğinin tam zamanı

Eğrilik, kemer ve burun düşüklüğü gibi sorunlar yaşayanlar, estetik cerrahiden yardım alınarak, arzu ettikleri burun yapısına kavuşabiliyorlar.

Burun estetiğinin tam zamanı
Yeni Asır'da yer alan habere göre hangi yaşta burun estetiğinin yapılabileceği ve doğru zamanlamanın ne olduğu soruları, en fazla merak edilen soruların başında geliyor.

Estetik Plastik cerrahi Uzmanı Op. Dr Bülent Cihantimur yaz mevsimine az biraz zaman kala, serin giden şu günlerin burun estetiği için doğru zamanlama olduğunu söyleyerek, burun estetiği için en az kaç yaşında olunması gerektiğini açıkladı:

"Yüz estetiğinin tamamlayıcı bir unsuru olarak kabul edilen burun, yüzün tam ortasında ve dikkat çeken bir yapıya sahip. Burun, genetik alt yapıdan etkilenen bir organ ve çoğunlukla ailesinde burun estetiğine dair sorunları olanlarda çok daha fazla gözlemliyoruz. Özellikle genç yaşlarda çok büyük bir özgüven kaybı yaşatıyor. Genç bireyler bir an evvel burun estetiği yaptırarak, sorunlu buldukları burun şeklinden kurtulmak istiyorlar. Fakat her zaman 18 yaşının beklenmesi taraftarıyız."
Konular Kadın / Bakım