Buse Narcı'ya Özcan'ı unutturan doktor

Kendisinden yaşça büyük Özcan Deniz aşkıyla olay olan Buse Narcı, yeni prensini buldu. Güzel oyuncu, kalbini yakışıklı ve başarılı diş doktoru Eyüp Çelik’e kaptırdı.

Buse Narcı'ya Özcan'ı unutturan doktor
Takvim'de yer alan habere göre magazin dünyasında son dönemde sıkça rastlanan güzel oyuncularla doktor aşklarına bir yenisi eklendi... Kendisinden 21 yaş büyük Özcan Deniz ilişkisiyle gündem olan Buse Narcı, yaşı yaşına boyu boyuna bir sevgili buldu... Güzel oyuncunun, bundan kısa bir süre önce birçok ünlü ismin de müdavimi olduğu diş doktoru Eyüp Çelik ile yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi.

ARKADAŞLARI TANIŞTIRDI

Sadece Türkiye sınırlarını aşan başarısıyla değil yakışıklılığıyla da birçok kadını peşinden koşturan doktor Çelik ile güzel oyuncu, bir arkadaş ortamında tanıştı. Arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen genç çift, kariyerlerini de göz önünde bulundurarak şimdilik beraberliklerini herkesten saklama kararı aldı... Bu arada geçtiğimiz günlerde bir erkek arkadaşıyla yemek yerken görüntülenen Buse Narcı, hakkındaki aşk iddialarını da sert bir dille yalanlamıştı...

Güzel oyuncunun, Eyüp Çelik aşkı hakkında ise nasıl bir yorum yapacağı merak konusu oldu.