Buse Terim: "Şükrederek seni bekliyorum"

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim, ilk bebeğini kucağına almak için gün sayıyor.

Buse Terim: "Şükrederek seni bekliyorum"
Sözcü'de yer alan habere göre hamileliğinin 35. haftasına giren Buse Terim, ‘Kendimi geri sayıma geçmiş bir füze gibi hissediyorum’ diyerek yeni hayatının heyecanını takiçileriyle paylaştı.

Şu sıralar ABD’de olan Terim duygularını, ‘Sosyal medyadan takip edenlerin bildiği üzere doğum için geldim buraya. Bugüne kadar gayet sağlıklı bir süreç geçirdim. O yüzden çok mutluyum. Burayı tercih etme sebebim ise hamileliğimin son günlerini rahat, koşuşturmasız bir şekilde geçirip, bebeğimi sakin bir yaşantı eşliğinde kucağıma almanın zevkini yaşamak. Eminim bana hak verirsiniz. Şu anda 35. haftamı geride bırakıyorum. Artık 4 hafta gibi kısa bir zaman kaldığına da hala inanamıyorum!’ sözleriyle paylaştı.

"Şükrederek seni bekliyorum Niloşum"

Yeni heyecanlarını ve deneyimlerini paylaşacağını söyleyen Terim sözlerine ‘Hamileliğimin başından bu yana sakin kalıp, hep şükrettim. Hamile kaldığımı öğrendiğim ilk günden beri de hep pozitif düşünmeye çalıştım. Sanırım hamileliği kolay ve mutlu geçirmenin sırrı da bu. Şimdi buradayım, heyecanla Nilimi bekliyorum. Beklerken de durmuyorum tabii:) Geziyorum, yürüyüş yapıp, yeni dünyada yeni şeyler keşfetmeye devam ediyorum.

Bu arada ne olur ne olmaz diye hastane çantamı bu hafta itibari ile hazırlamaya başladım. Önümüzdeki hafta hastane çantama neler koydum, buralardan neler aldım, neler keşfettim onları paylaşacağım sizlerle’
şeklinde devam etti.

Buse Terim: "Şükrederek seni bekliyorum"

Buse Terim: "Şükrederek seni bekliyorum" - Resim : 2