Büşra Pekin yönetmenliğe adım attı

Ünlü müzik prodüktörü ve yorumcu Ersay Üner’in geçtiğimiz hafta yayınladığı "Nokta" albümünün ilk klibi büyük etki yarattı.

Büşra Pekin yönetmenliğe adım attı

Klibin yönetmenliğini ve prodüktörlüğünü Ersay Üner'in hayat arkadaşı Büşra Pekin üstlendi.

Seyredenler tarafından büyük övgü alan klibin başarılı olmasında görüntülerin müzikle olan uyumu büyük rol oynuyor.

Trend renklerin ağırlıklı kullanıldığı ve Audrey Lane-Partlow isimli genç ve yetenekli bir dansçının performans gösterdiği klipte, Ersay Üner'e Brooke Makenzi oyunculuğuyla eşlik ediyor. Görüntü yönetmenliğini Brandon Musselman'ın üstlendiği klip, ayrılık sonrası yaşanan bir hikayeyi konu alıyor.

Yönetmen Büşra Pekin, klibin oluşum sürecini şu şekilde anlattı:

"Klip süreci çok hızlı gelişti. Şarkı bittikten bir hafta sonra Los Angeles’in merkezinde çekim için mekan bakıyordum. 10 günlük bir süreçte 4 kişilik küçük ama etkili bir kamera ve ışık ekibi kurduk ve sete girdik. Bu sırada bir yandan hayal ettiğim dansçıyı ve oyuncuyu arıyordum. Dansçıyı hikaye anlatıcısı olarak kurgulamıştım ve aradığım net özellikler vardı. İnternetten günlerce araştırdığımı söylemem yanlış olmaz. Fakat her bir çabaya değdi. Audrey 15 yaşında ve hayran olunacak bir dans ve ifade yeteneği var. Hikayeye çok doğru bir etki kattı.

Esas kız için de duru ve hüzünlü bir yüz hayal ediyordum. Yüzlerce model ve oyuncuların fotoğraflarının olduğu bir internet sitesinde Brooke Makenzi’yi gördüm. Brooke algıları çok açık bir model ve geleceği gerçekten parlak, çilleri yüzüne çok doğal ve masum bir ifade veriyor.

Klipte 6 farklı mekan kullandık. Salıncaklı ev herkesin favorisi. Dans performansını izlediğimiz stüdyoda daha evvel Batman 'The Dark Knight Rises' filminin bir sahnesi çekilmiş. Güzel bir tesadüf oldu. Üzerine en çok düşündüğüm ve çalıştığım bölüm klibin kurgusu oldu. Her şey orda bitiyor."