Çağatay Akman’a Youtube darbesi!

"Gece Gölgenin Rahatına Bak" şarkısı ile sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Çağatay Akman'ın klibi Youtube'dan telif gerekçesi ile kaldırıldı.

Çağatay Akman’a Youtube darbesi!
Hürriyet'te yer alan habere göre şarkının orjinalinin Anna RF adlı grubun "Jump" şarkısı olduğu iddia edilirken, Akman, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, 'Sahte telif atılmış bulunmakta. Yakında vizyonda' dedi.

Youtube’da 240 milyon tıklanan “Gece Gölgenin Rahatına Bak” adlı şarkısıyla ortalığı kasıp kavuran Çağatay Akman'ın klibi Youtube'dan telif gerekçesiyle kaldırıldı. Şarkının orjinalinin Anna RF adlı grubun Jump adlı şarkısı olduğu belirtildi. Akman Instagram hesabından yaptığı açıklamada, Anna RF ile ilgili bir şeyin olmadığı belirtirken klibinin tekrar yayına gireceğini söyledi.

BÜYÜK TEPKİ ÇEKMİŞTİ

18 yaşındaki şarkıcı daha önce hesabından “Sessizce hapşırmaya çalışan erkek i...dir" diye yazmış büyük tepki çekmişti. Akman'ın tepkiler üzerine twitter hesabını gizlediği görülmüştü. Akman adına daha sonra yapılan açıklamada hesabın başkaları tarafından ele geçirildiği iddia edilmişti.

Çağatay Akman’a Youtube darbesi!