Çağatay Ulusoy üçgeni!

Çapkın jön Çağatay Ulusoy’un bir dönem aşk yaşadığı güzeller aynı davette bir araya geldi. Ulusoy; eski sevgilileri Serenay Sarıkaya, Berrak Tüzünataç ve Gizem Karaca’yla pişti olmamak için geceye katılmaktan son anda vazgeçti.

Çağatay Ulusoy üçgeni!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy'a pişti korkusu geri vites yaptırdı. Önceki akşam görücüye çıkan dizi 'Fi'nin Volkswagen Arena'daki tanıtım davetine katılacağı öğrenilen Ulusoy, son anda vazgeçti. Günler öncesinden organizasyon yetkililerine davete katılacağını bildirmesine rağmen sözünde durmayan oyuncunun bu kararının nedeni ise sonradan ortaya çıktı.

Sanat ve magazin dünyasının akın ettiği gecede Ulusoy'un olmamasının tek sebebinin oyuncunun eski aşklarıyla karşılaşmak istememesi olduğu iddia edildi.

ŞEZLONG KAÇAMAĞI

Zira Çağatay Ulusoy'un iki eski aşkı Serenay Sarıkaya ile Berrak Tüzünataç'ın başrollerini Mehmet Günsür ve Ozan Güven'le paylaştığı dizinin tanıtım davetine oyuncunun bir diğer eski sevgilisi Gizem Karaca da katıldı. Yıllar önce Karaca'yla rol aldıkları dizi setinde aşk yaşadığı iddia edilen Ulusoy, gönlünü daha sonra bir diğer güzel Berrak Tüzünataç'a kaptırmıştı. 2012'de Çeşme'de Tüzünataç'la şezlongda öpüşürken yakalanan Ulusoy, 2013 yılında ise Serenay Sarıkaya ile 2 yıl süren bir aşk yaşamıştı.

Çağatay Ulusoy üçgeni!

EN KALABALIK PİŞTİ

Hem eski aşklarıyla hem de onların yeni sevgilileriyle bir araya gelmek istemeyen ünlü oyuncu, davete icabet etmezken Sarıkaya'yı aşkı Kerem Bürsin, Tüzünataç'ı da sevgilisi Birkan Sokullu yalnız bırakmadı. Kemal Ekmekçi'yle bu yaz nikah masasına oturacak olan Gizem Karaca ise geceye yanız katıldı. Ulusoy, böylece en kalabalık piştiye yakalanmaktan son anda kurtuldu.

AŞK ŞOVU YAPTILAR

Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin ile Berrak Tüzünataç ve Birkan Sokullu, mutlu aşklarını gözler önüne serip gecede adeta şov yaptı...

Çağatay Ulusoy üçgeni! - Resim : 2