Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca serbest

Adliyedeki işlemlerin ardından Ulusoyve Karaca dahil 15 kişi serbest bırakıldı.

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca serbest

Gizem Karaca ve Çağatay Ulusoy soruları yanıtsız bıraktı.

Şüpheliler sabah saatlerinde iki grup olarak Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gönderildi. İlk olarak uyuşturucu şebekesi üyesi olduğu öne sürülen 19 kişi adliyeye sevkedildi. Daha sonra sonra ise aralarında Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’nın da bulunduğu 16 kişi adliyeye götürüldü. 

Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca, basın mensuplarının “Uyuşturucu kullandığınız doğru mu?" şeklindeki sorularını yanıtsız bıraktı.   

ÇAĞATAY VE KARACA, YER TEMİNİYLE SUÇLANIYOR
Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’nın da aralarında bulunduğu 15 kişinin ’uyuşturucu kullanmak ve yer temin etmek’ ile, 19 kişinin de ’örgütlü bir şekilde uyuşturucu ticareti yapmak’ ile suçlandığı öğrenildi. Oyuncusu Çağatay Ulusoy’un evinde bir miktar esrar bulunduğu ve uyuşturucu partileri verdiği, öne sürülürken kendisinin kokain ve bonzai kullandığı iddia ediliyor.

TEKNİK TAKİP YAKALATTI
Narkotik Polisi, geçtiğimiz Cuma günü düzenlediği operasyonda aralarında Çağatay Ulusoy, Gizem Karaca, Cenk Eren, Selen Katırcıoğlu ve Cemal Hünal’ın da bulunduğu 42 kişiyi gözaltına alınmıştı. Eren, Hünal ve Katırcıoğlu, Adli Tıp Kurumu’nda kan ve kıl örnekleri alındıktan sonra serbest bırakılmıştı. Beşiktaş, Ulus, Etiler ve Şişli bölgelerinde yapılan eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınan torbacıların 9 aydır teknik ve fiziki takip altında oldukları, operasyonun bu takip doğrultusunda yapıldığı öğrenildi.
 
15 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI
Aralarında Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca’nın da bulunduğu 15 kişi savcılıktaki sorgularının ardından serbest bıakıldı.

Bülent CEYHA-Eray Erollu/AHT