Çağla Şıkel şaşkınlığını üzerinden atamıyor

Partneri Alişan’ın 29 Nisan’da nişanlanıp Kasım’da evleneceğini açıklayan Çağla Şıkel, “Neden böyle yalnız diye anlam veremiyorduk, büyü mü var üzerinde diyorduk. Allah’ın mucizesi. Şok üstüne şok yaşadım” dedi.

Çağla Şıkel şaşkınlığını üzerinden atamıyor
Vatan'dan Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Şıkel partneri Alişan’ın evlenme kararına şaşırdığını anlattı. Her şeyin çok hızlı geliştiğini belirten Şıkel, “Bu tatlı, yumuşak, güzel bir görücü usulü oldu ve o anda elektrikler tutunca yolları birleşti. Eda’yla tanıştım. ‘29 Haziran’da müsait misin? Nişana gidiyoruz’ dediler. Şok üstüne şok yaşadım. Çok mutlu oluyorum onun adına. Kasım’da düğünümüz var” şeklinde konuştu.

Alişan'ın evlenmesini mucize olarak gördüklerini ve üstünde büyü olabileceğini düşündüklerini belirten Şıkel, “Mucizeler varmış gerçekten. Alişan da inanmıyordu. Allah’ın mucizesi. Umutsuz vaka olması için hiçbir sebep yok aslında, anlam veremiyorduk. Büyü mü var üstünde diyorduk. Çok talibi vardı. Sürekli onunla evlenmek isteyen kızlar olunca bu sefer evlilikten uzaklaşmaya başlamıştı” dedi.

Kaslarım olmasa bir deri bir kemiğim

Şıkel karın ve bacak kaslarının fazlalığıyla ilgili yorumlara “O kaslar da olmasa ben bir deri bir kemik olurum. O yüzden spor yaparak kas ağırlığımı artırmaya çalışıyorum. Göz zevkinizi bozuyorsam lütfen kusura bakmayın!” diye yanıt verdi.