Çağla Şıkel ve Emre Altuğ aşk tazeledi

Alaçatı’da evliliklerinin altıncı yılını kutlayan Çağla Şıkel-Emre Altuğ çifti, hafta sonunda ailece denizin tadını çıkardı.

Çağla Şıkel ve Emre Altuğ aşk tazeledi
Takvim'den Kahraman Durak'ın haberine göre yaza damga vuran Çeşme ve Bodrum'daki pahalı beach'lere ünlülerin tepkisi devam ediyor. Bodrum Gümüşlük'te halk plajını tercih eden şarkıcı Atiye'den sonra, güzel oyuncu Yıldız Asyalı da çadırda tatil yaparak mütevazı kişiliğini konuşturmuştu.

Beachlerde yaşanan soygunlara son olarak da Çağla Şıkel tepki gösterdi. Güzel sunucu ve popçu eşi Emre Altuğ maddi durumları iyi olmasına rağmen önceki gün çocuklarıyla birlikte Çeşme'de halk plajını tercih etti.

"ÇÖPE ATACAK PARAM YOK"

Oğulları ve akrabaları ile Boyalık sahilinde halk plajında denize giren Çağla Şıkel, oldukça mutluydu.

Eğlenceye sonradan katılan Emre Altuğ ise plaja gelir gelmez eşine öpücük kondurdu. Altuğ, daha sonra çocuklarıyla birlikte oyunlar oynadı. Ünlü çiftin bu mutlu aile tablosunu gören vatandaşlar ise, "Maşallah hep böyle mutlu olsunlar" yorumu yaptı. Kuzey ve Uzay isminde iki oğlu bulunan Çağla Şıkel, kusursuz fiziğiyle dikkat çekti. Güzel manken, "Halk plajında denize girmem gayet normal. Ben de halktan biriyim sonuçta. Sırf hava atmak için pahalı plajlarda çöpe atacak param yok" dedi.