Cameron Diaz evlat edinecek

Hollywood'un bekar kadınları tek tek çocuk evlat edinmeye başladı. Charlize Theron'un ardından Cameron Diaz da son verdiği röportajda evlat edinmeyi düşündüğünü söyledi..

Cameron Diaz evlat edinecek

CAMERON DIAZ

Hollywood'un hızlı çapkınlarından Cameron Diaz, InStyle dergisinin bu ayki sayısına verdiği röportajda evlat edinmeyi düşündüğünü söyledi. 1972 doğumlu Diaz'ın bu açıklamasını magazin dünyası çoktan çocuk bulmak için arayışlara başladığı şeklinde yorumluyor.

KRISTIN DAVIS

'Sex and the City'nin 'Charlotte'u Kristin Davis, geçtiğimiz yıl bir çocuk evlat edindi. 1965 doğumlu ünlü oyuncu, kızına Rose Davis ismini verdiğini açıkladı.

CHARLIZE THERON

Hollywood'un en güzel kadınlarından olan 1975 doğumlu Charlize Theron, 2010 yılında uzatmalı sevgilisi Stuart Townsend ile ilişkisini sonlandırdı. Geçtiğimiz yıl Almanya'da yayınlanan 'In Touch' dergisine evlat edinmeyi düşündüğünü söyleyen Theron; bu yıl siyahi bir bebek evlat edindi ve bebeğine Jackson ismini verdi.

SANDRA BULLOCK

1964 doğumlu güzel oyuncu 2012 yılında eşi Jesse James'ten boşandıktan sonra siyahi bir bebek evlat edindi. Oğluna Louis Bardo Bullock ismini veren Bullock, hayatının en doğru kararını verdiğini söylüyor.

DENISE RICHARDS

1971 doğumlu güzel oyuncu Denise Richards, 2 çocuğun ardından eşi Charlie Sheen ile 2006 yılında boşandı. Richards, çocuklarına bir üçüncü kardeş vermek istediğinde evlat edinmeyi düşündü ve 2011 yılında bir kız çocuk evlat edindi.