Cameron Diaz: 'Tuvaletimi kendim ovarım'

Son filmi "Dikkat Bebek Var" ile büyük beğeni toplayan Cameron Diaz, zengin bir aileden gelmediğini ve bu yüzden ev işlerinin tamamını kendisinin yaptığını söyledi..

Cameron Diaz: 'Tuvaletimi kendim ovarım'

1994 yılında başrolünde Jim Carrey’nin yer aldığı ’The Mask-Maske’ isimli filmle sinema dünyasına adım atan Cameron Diaz, yıllardır Hollywood’un en sevilen ve başarılı oyuncularından biri. 1972 doğumlu Cameron Diaz son olarak Türkiye’de de vizyona giren "What to Expect When You’re Expecting-Dikkat Bebek Var" isimli filmde başroldeydi. Diaz’in başrolünü Colin Firth ile paylaştığı "Gambit" ise 21 Kasım’da birçok ülkede vizyona girdi. Diaz, kariyeri ve özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu:

"KENDİM BAŞARDIM"

16 yaşında Elite Model’den mankenlik teklifi aldım. İlk önce Tokyo’ya, oradan da Paris’e geçtim. O ’kötü yollar’dan kendimi korumayı annemin tavsiyeleri sayesinde becerdim. O bana her zaman

"Hiçbir şey karşılıksız verilmez" derdi. O yüzden, beni evlerine davet eden veya jet’lerini istediğim zaman kullanabileceğimi söyleyen yapımcıların evine asla gitmedim.

Hayatım cidden harika. Ünlü arkadaşlar, sık sık seyahat etmek, moda şovlarını en ön sıradan izlemek... Fakat emin olun bunun en güzel yanı, hepsini kendi emeğimle başarmış olmam!

Zengin bir aileden gelmedim, bu yüzden her şeyin nasıl yapılacağını çok küçük yaşta öğrendim. Bu nedenle çamaşır yıkamaktan yemek pişirmeye, ev temizlemekten tuvalet ovmaya kadar her şeyi yapabilirim.

CAMERON DIAZ (FOTO-GALERİ)

KENDİMİ DOĞURGAN HİSSEDİYORUM

Doğru adam şu an hayatıma girse çok güzel olurdu. İleride birkaç çocuğum olacak ama tam olarak ne zaman bilemiyorum. Olayları akışına bırakmayı tercih ederim.

Saat ilerliyor ama şu an kendimi çok doğurgan hissediyorum.

90’LARDA ŞÖHRET OLDUĞUM İÇİN ŞANSLIYIM!

Tanrı’ya 1990’lı yıllarda şöhret olduğum için hep şükrediyorum. Çünkü o zamanlar, 20’li yaşlardaki ünlülerin hayatını didikleyen saçma sapan magazin dergileri yoktu!

Hep uzun süreli ilişkilerim oldu. Matt Dillon, Jared Leto ve Justin Timberlake ile ilişki yaşadım. Her biriyle en az üç yıl birlikteydim. En kısa ilişkilerimden biri Alex Rodriguez ile olandı. Yaklaşık bir yıl sürdü ve geçtiğimiz Eylül’de sonlandı.

GÜÇLÜ BİR ERKEK İSTİYORUM

20’li yaşlardayken kesinlikle evlenmek istemiyordum. 30’larıma geldim ve yine istemedim. Ama artık 40’larıma geldim ve önümüzdeki günler ne getirir bilmiyorum.

Evlilik benim uğraşabileceğim bir şeymiş gibi gelmiyor ama tabii ki bilemiyorum.

Hayatıma cidden güçlü bir erkeğin girmesini istiyorum. Çok fazla üstüme düşmeyecek ama beni sevdiğini bileceğim bir erkek!

40 OLMAKTAN MEMNUNUM

Bence yaşlanmak hayatın en güzel yanı çünkü artık bugüne kadar bildiğiniz her şeyden daha emin oluyorsunuz.

Fiziksel olarak da kendimi daha iyi buluyorum; 25 yaşında olduğumdan çok daha iyiyim.

İyi görünmemin nedeni, mutlu olmam ve hayatı akışına bırakmam. Ne geçmişi, ne de geleceği düşünüyorum.

SABAH İNTERNET SİTESİ