Can Ateş kızını gördü mü?

Şubat ayında kızı Lara'yı dünyaya getiren Meryem Uzerli doğum kilolarından kurtuldu. Uzerli, doğumdan 37 gün sonra çektirdiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı.

Can Ateş kızını gördü mü?
CAN ATEŞ KIZINI GÖRDÜ MÜ?

Şubat ayında kızı Lara'yı dünyaya getiren Meryem Uzerli doğum kilolarından kurtuldu. Uzerli, doğumdan 37 gün sonra çektirdiği fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Oyuncunun zayıf hali takipçilerinin beğenisini topladı.

Yavaş yavaş eski haline dönen oyuncu, yakında Türkiye'ye döner mi? Bebeği ile Can Ateş'in buluşması yakın mı? Yoksa Ateş sessiz sedasız Almanya'ya gidip kızını gördü mü?

Can Ateş'in çocuğu görüp görmediğini bilmiyorum görmüş olsaydı, Meryem bunu duyururdu çünkü her şeyi Instagram'da paylaşıyor. Doğum anında da Can'ı yanında istememişti. Ne zaman baba-kız buluşurlar bilemiyorum. Meryem kendini toparlıyor. Doğumdan sonra çok sistematik bir şekilde beslenerek fazla kilolarından kurtuldu. Fotoğraflar böyle gösteriyor. Yabancılarda böyle bir şey var işte. Aşerme filan da onlarda olmadığı için doktor ne diyorsa ona göre hareket ediyorlar. Mesela bizde anneler önce çocuğum diyor. Anne adayları sadece bebeklerini düşünüyor, alınan kiloları umursamıyorlar. Yabancılar ise hem kendilerini hem bebeklerini düşünüyor. Meryem de bu düşüncede gördüğüm kadarıyla. Paylaştığı fotoğraflardan da eski haline döndüğü görülüyor.

SİNAN ÖZEDİNCİK / SABAH