Can Dündar ile spiker Duygu Demirdağ’ın yasak aşkı!

FETÖ ile şaibeli ilişkileri deşifre olan ve Cumhuriyet gazetesininin genel yayın yönetmeni olduğu dönemde gazeteyi örgütün propoganda enstrümanı haline getiren Can Dündar uzun süredir yurt dışında firari bulunuyor... Dündar ve Demirdağ’ın yasak aşklarının geçmişi eskiye dayanıyor.

Can Dündar ile spiker Duygu Demirdağ’ın yasak aşkı!
Medyanın Elli Tonu'nda yer alan habere göre ikilinin buluşmalarını, Dündar ve Demirdağ’ın yakın arkadaşları organize ediyor.

Bu kişiler arasında bazı Cumhuriyet çalışanlarının da bulunduğu belirtiliyor.

Can Dündar ve Duygu Demirdağ’ın yasak aşklarının geçmişinin 5 yıla kadar dayandığı iddia ediliyor.

CAN DÜNDAR’IN YENİ YASAK AŞKI DUYGU DEMİRDAĞ KİMDİR?

CNN Türk televizyonunda çalışmaya muhabir olarak başlayan Duygu Demirdağ, Gece Haberleri ve Hafta Sonu Ana Haber’i sunarak spikerliğe adım attı.

1987 yılında doğan ve Can Dündar ile arasında 26 yaş fark bulunan Demirdağ halen bu kanalda spikerlik yapmaya devam ediyor.

Duygu Demirdağ, Can Dündar ile ilk olarak 2012 yılında tanıştı.

22 Mayıs 2012'de “Can Dündar’la Aşka Veda” başlığı adı altında bir röportaj gerçekleştiren Demirdağ, firari gazetecinin kitabı “Aşka Veda”nın tanıtımını yaptı.

BİRLİKTE KİTAP YAZDILAR

İkili daha sonra 2014 yılında ortak bir proje için kolları sıvadı. Ünlü iş adamı Hacı Sabancı’nın eşi Özcan Sabancı’nın biyografisi olan “Ben Seni Bırakıp Gider miyim?” isimli kitabı, Can Dündar’ın danışmanlığında Duygu Demirdağ kaleme aldı.

Duygu Demirdağ ayrıca Can Dündar’ın hapis cezası aldığı 6 Mayıs 2016 tarihinde Twitter hesabından “Gazetecilik… Tutuksuz ama mahpus…” mesajını paylaşmıştı.

Can Dündar ile spiker Duygu Demirdağ’ın yasak aşkı!

HABERE İLİŞKİN GENİŞ AYRINTILARI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!..