Can Tunalı'nın canını sıkan paylaşım

Birce Akalay, eski eşi Sarp Levendoğlu’nun paylaşımını beğenince ‘canlar’ sıkıldı! Aşkı Can Tunalı ile kavga eden güzel oyuncu, suçu gazetecilerin üstüne atarak durumu kurtarmaya çalıştı...

Can Tunalı'nın canını sıkan paylaşım
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre kendisini aldattığı gerekçesiyle Ocak ayında Sarp Levendoğlu'ndan boşanan Birce Akalay cephesinde işler iyice sarpa sardı. Ağustos 2014'te evlendiği Levendoğlu'nun kendisini Derya Şensoy'la aldattığı iddiasıyla soluğu mahkemede alan Akalay, daha sonra gönlünü balet Can Tunalı'ya kaptırmıştı. Tunalı ile aşkı doludizgin süren güzel oyuncunun geçtiğimiz gün eski eşinin instagram'daki paylaşımını beğenmesi ortalığı karıştırdı.

Birbirlerini takip etmeyen ikiliden Akalay'ın yaptığı bu hamle takipçilerinin gözünden kaçmadı. Akalay, gelen yorumların ardından beğenisini geri alsa da bu durum Tunalı'nın canını fena halde sıktı. Birce Akalay, geçtiğimiz gün de instagram'da paylaştığı kareye "Bir daha göremeyeceğini hatırladıkça, hiç olmadığı kadar özlüyor insan... Bazı şarkılar hep sana artık" notu düştü.

Can Tunalı'nın canını sıkan paylaşım

CAN'I FENA HALDE SIKILDI...

Bunu gören Can Tunalı ise iddiaya göre küplere bindi. Sevgilisinin eski eşinin fotoğrafını beğenip manidar paylaşımlar yapmasına kızan ünlü baletin Akalay'la büyük bir kavgaya tutuştuğu öğrenildi. Morali bozulan güzel oyuncu, önceki akşam iddiaları şu sözlerle yalanlayıp durumu toparlamaya çalıştı: "Avukatım gereğini yapıyor. Bu benim özgürlüğüme tecavüzdür. Aradan aylar geçmiş, iki tarafın da kendi özel hayatı var. Eskileri açmanın bir anlamı yok."

Bu arada Sarp Levendoğlu, evliliğinin bitmesine neden olarak gösterilen Derya Şensoy'la aşkına devam ediyor.