Caner - Berke Toygar çifti boşanmanın eşiğine geldi!

"Esra Erol'la" ismindeki evlendirme programında tanışan ve sonrasında evlenen Caner Toygar ve eşi Berke'nin evliliğinde boşanma krizi.

Caner - Berke Toygar çifti boşanmanın eşiğine geldi!
Sözcü'de yer alan habere göre dün yayınlanan programa katılan Caner, eşi Berke’nin evden gittiğini söyledi. Caner, ‘Söylemeyecektim ama 3-4 gündür kendisine ulaşamıyorum. Her yerden engelledi beni’ diye konuştu. Gözyaşları içinde konuşan Caner Toygar, “Her kavgada evden gidiyor, ‘boşanacağım, bana sesini yükseltme’ diyor. Bunlar yüzünden boşanılır mı?” diye serzenişte bulundu.

EŞİ ŞİDDET GÖRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ

Caner’in açıklamalarından kısa süre sonra canlı yayına telefonla bağlanan Berke, Caner’in kendisine şiddet uyguladığını söyledi. Caner de sözler üzerine “Berke dar pantolon giyince tartıştık, sadece kolundan tuttum. Berke’den asla boşanmam. Dava açsa da boşanmam” dedi.

SİNİRDEN SÖYLEMİŞ

ATV ekranlarında Esra Erol'un sunduğu evlendirme programında evlenen Caner ve Berke'nin evlilikleri çatırdamaya başladı. Dün Caner'in canlı yayına çıkıp "Berke beni bıraktı gitti" açıklamasının ardından telefonla yayına bağlanan Berke "Caner bana şiddet uyguluyor" diye yanıt vermişti. İkili arasında çıkan tartışmanın ardından gerçek ortaya çıktı. Berke bugün sosyal medya hesabından 'Sinirden öyle söyledim ayrılma nedenim anlaşamamamız' açıklamasını yaptı.

Caner - Berke Toygar çifti boşanmanın eşiğine geldi!

"HAKKIMI HELAL ETMİYORUM SANA, BENİ REZİL ETTİN"

Caner eşinin canlı yayında yaptığı şiddet açıklamalarına Instagram aracılığıyla eşiyle birlikte gittiği Umre'den fotoğraf paylaşarak bu sözlerle cevap verdi: "Benim hayalini kurduğum yuva buydu tek isteğim seneye çocuğum ve eşimle yine oralara gitmekti. Ben mi Ramazan ayında şiddet uygulayacağım? Ben mi sevdiğim kadına vuracağım? Sen beni 70 milyona rezil ettin dün. Hakkımı helal etmiyorum izle belki o kararan kalbin biraz olsun acır. "