Caner Cindoruk gençleri 'sanata' çağırdı

Şimdilerde "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisinde izlediğimiz Caner Cindoruk'tan sanatsal çağrı.

Caner Cindoruk gençleri 'sanata' çağırdı
Sözcü'de yer alan habere göre sanat adına atılan adımların her geçen gün zorlaştığı bir ortamda gençlerle bir araya gelen Caner Cindoruk, onlara önemli bir çağrıda bulundu. İstanbul Şehir Üniversitesi Tiyatro Kulübü'nün düzenlediği ‘Oyunculuk Üzerine’ sohbetlerinin ilk konuğu olan Caner Cindoruk, öğrencilere tiyatrodan asla vazgeçmemeleri tavsiyesinde bulundu.

‘KESİNLİKLE VAZGEÇMEYİN’

İstanbul Şehir Üniversitesi Tiyatro Kulübü'nün ‘Oyunculuk Üzerine’ başlıklı sohbet toplantılarının ilk konuğu ‘Muhteşem Yüzyıl Kösem’ dizisinde izlediğimiz Caner Cindoruk oldu. Çukurova Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde eğitim gördüğü dönemde üniversitenin tiyatro kulübünde uzun saatler geçirdiğini anlatan Caner Cindoruk, “Tiyatroya 17 yaşımda Adana Şehir Tiyatrosu'nda başladım. Aynı yıl üniversiteyi kazandım ama benim yetişmemdeki en büyük etken şehir tiyatrosunun yanı sıra üniversitemin tiyatro topluluğu oldu. Çok deneysel işler yaptık, birçok başarının altına imza attık. Hatta okulu uzatmamdaki sebep yine tiyatro topluluğuydu. Hayatınızda ‘Ne yapacaksın tiyatrocu mu olacaksın?' diyenler hep olacaktır. Tavsiyem kesinlikle tiyatrodan vazgeçmeyin” dedi.

“VAPURUN ARKASINDA AYAKLARIMI UZATAMIYORUM”

Caner Cindoruk, öğrencilerin ünlü olunca hayatınızda neler değişti sorusuna ise şöyle cevap verdi: “Ünlü olmak hayatınıza çok şey katıyor ve aynı zamanda çok şey götürüyor. Özgürlüğünüz azalıyor. Benim İstanbul'a geldiğim zaman en çok sevdiğim şey vapurun arkasından ayaklarımı uzatmaktı, bunu şimdi yapamıyorum”

Üniversite öğrencilerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan başarılı oyuncu, öğrencilerle bol bol fotoğraf çektirdi.

Caner Cindoruk gençleri 'sanata' çağırdı