Caner Erkin cephesinden Asena'ya sert sözler!

Caner Erkin ile Asena Atalay arasındaki kavga bitmiyor. Futbolcunun avukatı, eski eşe 'yalancı' imasında bulunarak bütün davaları kazandıklarını açıkladı.

Caner Erkin cephesinden Asena'ya sert sözler!
Güneş'te yer alan habere göre milli futbolcu Caner Erkin oyuncu Şükran Ovalı ile evlendikten sonra eski eşi Asena Atalay ile başı derde girdi. Önce oğulları Çınar için ekstra nafaka talebinde bulunan Asena ardından da Caner'in tüm mal varlığının yarısını istemiş, bunun için mahkeme mahkeme dolaşmaya başlamıştı.

EZİLMİŞ, KANDIRILMIŞ GİBİ

Davalar sürerken dün Caner Erkin'in avukatı şu basın açıklamasını yaptı: “Son zamanlarda medyada Asena Atalay ve avukatının  müvekkilimizle aralarında mevcut davalar hakkında tümü gerçek dışı ve kamuoyunu yanıltıcı nitelikte açıklamaları yer almaktadır. Her şeyden önce ülkemizde  şiddete uğramış, gerçekten maddi, manevi haklarını alamamış bu nedenle savunmaya ve korunmaya muhtaç binlerce kadın varken tamamen yalan ve yanlış bilgilerle Asena Atalay’ın ezilmiş, kandırılmış, aldatılmış, mağdur edilmiş, hakları elinden alınmış bir kadın, vekilinin ise kadın hakları savunucusu bir  avukat algısı yaratma çabasını  kınadığımızı belirtmek istiyoruz.

İDDİALAR HEP HAYALİYMİŞ

Asena Atalay tarafından kazanılan hiç bir dava bulunmamaktadır. Aksine hayali iddialarla  açtığı hukuk davaları, yaptığı suç duyurularının tümü aleyhine sonuçlanmıştır. Bir kısım davaların yargılamasi ise devam etmektedir. Son günlerde kazandığını iddia ettiği davada da müvekkilimizin fazla ödeme yaptığı tespit edilmiş ve mahkemece lehimize karar verilmiştir.”