Caner Erkin: "Şükran benim evleneceğim kadın"

Caner Erkin, Şükran Ovalı ile flört etmeye başladığı günden beri 'Evleneceğim kadın' diyor. Önceki akşam kebapçı çıkışında da aynı cümleyi kurdu.

Caner Erkin: "Şükran benim evleneceğim kadın"
Güneş'te yer alan habere göre Asena Atalay ile evliliği süresince tüm sorunları alttan alan, boşanmamak için direnen Caner Erkin, boşandıktan kısa süre sonra yeni bir aşka yelken açtı.

Şükran Ovalı ile gündeme geldiğinde 'Benden başka kimseyi sevemez' diyen eski eşi Asena'yı şoke eden Caner şimdi de evlilik kararı aldı.

KEBAP YEMEĞE GİTTİLER

Futbolcu, her ortamda, gazetecilerle her karşılaşmasında 'Evleneceğim', 'Şükran benim evleneceğim kadın' şeklinde açıklamalar yapıyor. Önceki akşam da Etiler'de bir kebapçıdan çıkarken görüntülenen çiçeği burnunda aşıklar, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Muhabirlerin 'Hayırlı olsun'  sözleri üzerine çift, ‘’Çok teşekkür ederiz, gördüğünüz gibi çok mutluyuz” dedi. Ardından Caner Erkin, “Evet, yine söylüyorum. Şükran, benim evleneceğim kadın” derken güzel oyuncu ise sevgilisinin gözlerinin içine mutlulukla bakıp, gülümsedi.

PSİKOLOG YORUMU

Caner'in son zamanlarda tek sözünün 'Evleneceğim' olması ise herkesin dikkatini çekti.

Konuşmalarını değerlendiren psikologlar "Caner'in psikolojik sorunları var. Bir evlilik bitirdikten sonra gizli sendrom yaşıyor olabilir. Evlilik kararı için bu kadar aceleci olması ve sadece ondan söz etmesi altında bir sorun olduğunu gösteriyor” şeklinde yorum yaptı.

Caner Erkin: "Şükran benim evleneceğim kadın"