Caner Erkin'in bayılma görüntüsüne 'purolu' savunma

Mekanda bir sürü personelleri olduğunu ifade eden Kadife Y., "Bence görüntüleri yüzde yüz müşteriler çekmiştir. Mesela dün yine haberlerde Caner Erkin'in görüntüleri vardı, puro içiyordu. Onu da mı biz çektik?" dedi.

Caner Erkin'in bayılma görüntüsüne 'purolu' savunma
Habertürk'ten Hayati Arıgan'ın haberine göre Caner Erkin'in restorantta bayıldığı görüntüleri basına servis ettiği gerekçesiyle "özel hayata ilişkin görüntüleri ifşa etmek" suçundan 5 yıla kadar hapsi istenen restorantın işletmecisi anne-oğul mahkemede, "Caner'in puro içerken görüntülerini de biz mi servis ettik" dedi.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER (VİDEO)

Beşiktaşlı Caner Erkin'in, şekeri düştüğü için bayıldığı anları görüntülerini medyaya servis ettiği iddia edilen restoranın iki yetkilisinin yargılanmasına dün başlandı. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Caner Erkin ve avukatı mazeret göndererek katılmadı. Sanıklardan anne Kadife Y. duruşmada avukatıyla birlikte hazır bulunurken, oğlu Mert Y. duruşmaya gelmedi.

Ortaköy'de oğlu Mert Y. ile birlikte restorant işleten sanık Kadife Y., "Olay günü restoranda ben yoktum. Mekanda oğlum ve diğer çalışanlar vardı. Dava konusu videoyu haberlerde izledim. Görüntüleri herkes vermiş olabilir. Biz çekmedik, niye çekelim? Mekana o kadar çok ünlü geliyor ki herkes çekip basına vermiş olabilir. Herkesin görüntüsünü çekip vereceksek biz hiç iş yapmayalım" dedi.

"DÜN ÇIKAN GÖRÜNTÜLERİNİ DE Mİ BİZ ÇEKTİK?"

Mekanda bir sürü personelleri olduğunu ifade eden Kadife Y., "Bence görüntüleri yüzde yüz müşteriler çekmiştir. Mesela dün yine haberlerde Caner Erkin'in görüntüleri vardı, puro içiyordu. Onu da mı biz çektik? Biz mekanın sahibi olduğumuz için, bu tarz işlerle uğraşmak çirkin bir şey. Aslında bizim de şikayetçi olmamız lazım, iş yapıyoruz biz orada" şeklinde konuştu.

Mahkeme, Caner Erkin'in avukatının mazeretini kabul ederken, Erkin ve diğer sanık Mert Y.'nin bir sonraki duruşmada hazır edilmesine hükmetti.

2 YILDAN 5 YILA KADAR HAPİSLERİ İSTENMİŞTİ

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin, 16 Aralık 2014'te Ortaköy'de bir mekanda yemek yerken bayılmıştı. Yapılan incelemelerde kan şekeri düştüğü için bayıldığı saptanan Erkin, o anlara ait görüntüleri medyaya servis eden kişilerin cezalandırılması için savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu. Suç duyurusunu işleme koyan savcılık, soruşturma sonucunda hazırladığı iddianamede, Erkin'in bayıldığı restoranın 2 yetkilisi Kadife Y. ve Mert Y. hakkında "özel hayata ilişkin görüntüleri ifşa etmek" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapsini istemişti.
Konular Spor Haberleri